IRC-Galleria

!"#¤%&/([)]=}?`´</3.Torstai 06.04.2006 18:10

Tänää vaihtu jakso, tuli muute helmi jakso, vaan 27 viikkotuntii.. ja alle kaks kuukauttaa paskaa peruskouluu ja sit alkaa kesäloma. Vois tulla jo lämmin. taas tänä aamuna sato lunta :S ihana oli päästä tänää jo yhel koulusta, eka kerta :) sit lähin koulust kävelee himaa nii, tiet oli puhdistettu:) pitäs jatkaa siivomist... ei jaksa mutsiki tulee koht himaan :s ku sais asuu pariviikkoo yksin ois nii ois helmi.
huomen onki perjantai, mut pitäs varmaa pitää taukoo juomisest viel, ku on ne vitun sossu käynnit viel siit perkleen uudesta vuodesta ... seuraavaks mun pitää tavata joku päihteiden työn tekijä :S ei oo kivaa.. :( Mut itepähän senkin tein, mut en kyl oikee vielkää tajuu et miten vitussa puhalsin nii paljo.. no mut ei voi mitäää... hyvään tahtii mä kyl joinki.. :D ja mutski sanoo mule vielki siit...
Johannan kaa lähetää 26.5 laivalla ja sit mennää vähä shoppailee ja sen jälkee ei ookkaa enää ku joku viikko ni on päättäjäiset.. ja sit pidetään kyl kivaa..
ainii pitäs varmaan tehä se kirjallisuus tutkielmaki valmiiks ku se pitää koht viedä kouluu... mitäköhän senki tekis?! no se on sit sen ajan asia.
joo mut mä jatkan tota siivomista, pakko. ku sotkenki aina nii paljon :) ei voi mitään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.