IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 16:29

Aamu on ikävä asia, jonka ohitse tekisi useimmiten vain mieli nukkua. Aamulla yleensä myös tapahtuu paljon asioita, joiden ohitse tekisi mieli nukkua. Yksi tällainen asia on herääminen ilman vaatteita paikasta, jossa ei ole ikinä ollutkaan. Toinen on yövuorossa työskentelevä naapuri, jonka musiikkimakuun kuuluu kovaääninen iskelmä- tai heavy metal-musiikki.

Parannuskeinoja

Aamusta voi muutamalla vippaskonstilla tehdä ihan siedettävän.

* Upota herätyskello mereen (järvi käy, jos siihen on sisäministeriön lupa).
* Ota jo heti aamupalalla viinaa.
* Hidasta Maapallon pyörimisliikettä parillakymmenellä oikein sijoitetulla ydinpommilla.

Kansainväliset aamutoimet

* Englantilainen John herää vaimonsa vierestä, menee jääkaapille, ottaa sieltä munia ja pekonia, paistaa ne ja lähtee töihin.

* Ruotsalainen Åke herää poikaystävänsä vierestä, menee jääkaapille, ottaa sieltä munia ja pekonia, paistaa ne ja lähtee töihin.

* Ranskalainen Jean-Pierre herää rakastajattarensa vierestä, menee jääkaapille, ottaa sieltä munia, paistaa ne, syö ne patongin kera ja lähtee töihin.

* Venäläinen Igor herää vaimonsa, siskonsa, mumminsa, veljensä, serkkunsa, kaimansa, tätinsä ja setänsä vierestä, menee sinne missä jääkaapin pitäisi olla, raapii muniaan ja lähtee töihin.

* Kiinalainen Chi Jong herää syntyvyydensäännöstelijän vierestä, menee sinne missä jääkaapin pitäisi olla, raapii itseään sieltä, missä munien pitäisi olla, ja lähtee töihin.

* Suomalainen Jorma herää käyttämättömien muniensa vierestä, toteaa, että vaimo on vienyt jääkaapin ja pekonit, ja jättää menemättä töihin, koska on kannattavampaa nykyään pysyä kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.