IRC-Galleria

izmarinex

izmarinex

Love, Peace and Brotherhound

Kuinka pitkälle Jooseppi voi... Perjantai 27.10.2006 15:48

hoiperrella 10m pituista palkkia pitkin, joka on tuettu 2m päästä keskipisteestä ilman että palkin toisessa päässä oleva kaljakori lähde luisumaan kohti Jooseppia? Korin ja palkin välinen kitkakerroin 0,54 ja korin massa 15kg. Jooseppi painaa ronskin 150kiloa ja palkki painaa toiset 150kg.v:what a fuck???a)Kaljakori on tyhjä sillä jooseppi kumosi sen ennen ryhtymistään trapetsitaiteilijaksi! b)Ennen tätä koko koetta lankku lyheni ainakin puolella sillä kaljakorin juotuaan jooseppi kyrpiintyi vaaleanpunaisiin elefantteihin ja yritti iskeä niiltä tajun kaankaalle seurauksena osui ryyppykaveriaan teurastaja mäkistä keskiselkään ja katkaisi lankun tuhannen pillun päreiksi c)vielä aiemmin ennen kyseistä koetta naapurin teini-ikäinen poika oli käynyt lankulla lukemassa pornolehteä ja kuten arvata saattaa runkkareilta kaikki lähtee aina käsistä joten mällit oli lentänyt suoraan palkille siihen mihin kaljakori olisi kuulunut asettaa eli kitkakerrointa tuskin oli. d)jooseppi tuskin painoi 150 kg sillä osuttuaan teurastaja mäkistä selkään sisuuntui mäkinen niin että viilsi joosepilta mahan auki ja laski siitä tavan mukaan veret (ja mahalaukun sisällön) pihalle,joten joosepin paino ainakin puoliintui tässä hytäkässä.
e)koepaikalle sammunut teurastaja mäkinen ja koepaikalla roikkuva jooseppi ovat molemmat valtion hoteissa (jooseppi ruumishuoneella ja teurastaja mäkinen putkassa).

joten tästä voimme tehdä päätelmät ettei koetta ole edes koskaan voitu järjestää,nimittäin jooseppi ei hoipertele metriäkään(ainakaan enää)yhdelläkään lankulla eikä juotu kaljakori varsinkaan li`u senttiäkään sillä se on viety jo tarmo lähikauppiaan pullonpalautusautomaattiin ja palautusrahoilla on ostettu jo uudet kaljat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.