IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.08.2006 17:27

Heij taas... joo tuli sitä eilen lähettyä sit vähän illax &lt;virne&gt; . Olin alottelemassa enon luona ja sit Satu tuli sinne myös <3 eno tuli kanssa parttiin &lt;virne&gt; haha.
Siellä oli maukas vermeys &lt;vink&gt; sen kanssa olinki sit illax... ja yöx &lt;virne&gt; &lt;nam&gt; .
Satu heitti meijät Halssilaan &lt;hymy&gt; kiitos &lt;sydän&gt; . Verta tuli mulla nenästä yöllä kun se vermeys kopautti kyynärpäällä mua nenuun unissaan <totinen> mutta muuten kaikinpuolin onnistunut ilta ja yö &lt;vink&gt; . Ainut huonopuoli tossa viimeöisessä oli se että se vermeys asu porukoittesa luona &lt;virne&gt; ja tänään aamulla tajusin että hitto sen porukoitten ja sisarusten huoneet oli ton huoneen vieressä &lt;virne&gt; ... kyllä mua vähän jänskätti mennä alakertaan kun siellä oli sen porukat ja kaikki &lt;virne&gt; mutta hengissä selvisin....
Yhentoista maissa tänään laitoin äitille viestiä että voisko ne tulla hakeen mut halssilasta ja onneks ne sit tuli hakkeen &lt;hymy&gt; .... mutta äippä ja isukki päätti että käydään vaikka satamassa ajelulla ja niin käytiin... halusin vaan kotia tulla suihkuun ja nukQ.
Ääää ku mun vaatteet tuoksuu sille vermeelle &lt;nam&gt; jåådejåå... ja nyt meen suihQn ja sit nukQ.
Moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.