IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.12.2006 22:34

Joo taas takana ihan mukava viikonloppu :)) . Perjantaista ei mitään sen enempää.. Lauantaina Iida Marin ja enon kanssa oltiin ajelulla illax <3 sit otettiin Sini tyttö ja Joni poika kyytiin ja tultiin meille <3 . Kaikki oli suhkot hyvin illan/yön mutta sit menin mahalleen makamaan lattialle kun Iida Mari piirteli mun selkään 15 minuuttia.. sit kun yritin nousta lattialta ni ei vaan voinut, selkään sattu niin niin niin niin niin paljon &lt;itku&gt; siinä vaiheessa kyllä itku tuli, mutta onneks eno ja Joni otti käsistä kiinni ja ihan rauhallisesti pit nousta ylös vaikka sattu perkeleesti ! ! ! ! Kyllä se sit helpottu jonkun verran mut teki tuskaa nukkua ja on vieläkin ihan pipi &lt;suru&gt; .
Että sellainen viikonloppu takana... Onneks ens viikonloppuna on joulu ja oon vaan kotosalla ni ei tuu sit tehtyy mitään mistä saa kuulla jälkeenpäin !

Ehkä tein yhdelle paskasesti, mutta en todellakaan tarkottanut <3 mutta en voi sanoo miten pahoillani olen :(( . Jos tän takia haluat meidän välit poikki ni sille en mahda mitään. No nyt en kyllä ole sellasella päällä et jaksan eneNpätä avautuu...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.