IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kukQMaanantai 13.03.2006 02:14

Joo eijjoo tullu aikoihin kirjoteltuu tänne mitään jutskia :/ nyt voisin jotain kehittää. Perjantaina mulla alko koulu *wouuu*... ja mulla kun tunnetusti enkun taito on hallussa :) . Koulusta menin sit parturiin..! Huomenna alkaa ruotsi.. saa nähä miten käy :o ! Tuli oltua perjantaina vähän baarissa.. ihan vaan juhlimassa tota koulun alkua muutamalla :D . Kyllähä mukkaan lähti joku äijjä... mutta tultiin meille niin aika nopeesti se kyllä pois lähti kun mä vaan oksentelin :/ . Kun ei se aina lähe :D .
No lauantai meniki kauheessa rapulassa kotona :/ ja illalla kummiski alko tanssijalkaa vipattaa siihen malliin et oli pakko taas päästä parttiin :D . No lauantaina siellä oli sit enempi porukkaaki :) . Ja siellä oli Hepe <3 <3 <3 <3 uijui. Sen kanssa tanssin jne... ja sen matkaan lähin sit sieltä ;) . Mukava tyyppi on juu <3 :P .
Ja tänään kävin Jennan kanssa kahvilla ja sit Jennan luo illax <3 oli tosi tosi tosi kiva nähä sitä tyttöö piiiitkästä aikaan <3 .
Nyt oon vielä tässä siskon luona ja kohtapuolin kotia käppäilee.. ja nukQ. Huomenna pirteenä kouluun :D Et semmosta.. Ens viikonloppua odotellessa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.