IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.04.2006 00:09

*Huokaus* Tää päivä ja ilta on menny oloja parannellessa :/ . Eilen oli kaverin polttarit :D ja kyllä sitä viinaa tuli juotua entistä enemmän :S . Oli kivaa teijän kanssa <3 kiitokset kaikille siellä olijoille <3 .
Baarireissu nyt ei kovin putkeen mennyt kun osa porukasta vaihto baaria :/ . Mutta tapasin mukavan miehen :P <3 .
Baarista menin taxilla sinne jonnekin korpeen missä mökillä oltiin juhlimassa niitä polttareita...
Sankari sammu jo ku oli päässy sänkyyn, mä koitin herätellä sitä huutamalla ja sitten viimeinen keino oli paukuttaa kattilankansia yhteen :D minuutin putkeen paukutin ja siltikään se ei heränny :D sitkee sissi siis :D <3 .
No oli mulla siinä hetki seurana pari tyyppii Mikkelistä :) . Kunnes nekin päätti mennä nukQ . Sanoin niille että mä en nukkumaan mee ennenku booliämpärit oli tyhjiä! Ja niin siinä kävi että mä kittasin boolia puoli kahdeksaan saakka ja siideriäki meni alas vielä. Kaikki boolit sain juotua *taputus* . Mutta seuraavat hetket vietinki halaamalla vessanpönttöö :/ ja ämpärin onneksi otin vielä patjan viereen :) . Muut kun heräs niin ne nauro miten olin nukkunu... Nukuin patjan VIERESSÄ lattialla :D vittu oon fiksu. Mun pää oli ainoastaan patjan päällä. *huh huh* .
Nyt on mentävä kyllä nukQ kun on tänä viikonloppuna nukkunu yhteensä 7 tuntia :(
Jaksaa sit huomenna olla taas ahkerana koulussa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.