IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 19:19

Kaks päivää sit ajattelin että voisin kattoa sen draculan(siis sen mis on gary) ja löysinkin videon missä se leffa oli. Noh, kello tuli sillon toissapäivänä jotain puoli 12 yöllä niin ajattelin jättää katsomisen huomiseks.
Eilen sitten olin että jeee pääsee katsomaan sitä. Kelasin videon alkuun ja tuli joku ämteeveekolmosen juttu että seuraavaksi tulee manajaa.. Kelasin sitä vähän ja tosiaankin, perkuleen manaaja oli nauhotettu draculan päälle! Kädet silmien päällä kelasin ja aina välillä katsoin tuleeko sieltä sitä manaajaa vieläkin ja tulihan sitä. Sen jälkeen lähti joku toinen leffa joka tosiaankaan ei ollut dracula. Harmitti kyllä ja paljon. Onneksi löysin sitten sen yhen kivan piiretyn (öh siin nimes oli ainaskin quest for camelot ja sitten jotain liittyen miekkakiveen). Sitä sitten katoin nauraen ja välillä melkein itkien.
Mutta sitten tänään, menin filmitauniin ja tadaaa! siellä se oli, ja lähdin sieltä dracula ja karkkipussi(mutta ilman punamustia korvia</3) kädessä pois^^ Ja tänään sitten katon sen nenäliinojen ja kokispullon kanssa<3 yay.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.