IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 02:00

Ettääh kesätyöt on sitten mukavia. Joka aamu herään kello kuus ja vaikka noin puol kasi pitää lähteä, onnistun aina saamaan pikku kiireen tai/ja myöhästyn hieman. Ja nyttenkin on ah niin kiva keli ulkona että voiko parempaa keliä mopoilija toivoa! Tänään löysin pikkusiskon (kokoa 134) pöksyt jotka hylkivät vettä. Olise ihan kiva kun perillä ei tarvinut tuntea kuinka kylmä vesi valuu jalkaa pitkin. Sitten seison töissä tunteja ja pakkaan kamaa pahvilaatikkoihin. Onneksi tosiaan seison sillä jo istuisin, varmasti nukahtaisin. Ja sitten kello neljä toivoen että ei taas sada lähden ajelemaan kotiin päin. Ja kotona koneelle ja siinä se päivä menikin. *huoh*
Onneksi huomenna nään pikku joukon mun bondtyttöi<3 Vähän erilaisuutta päivään.

Ja conikin lähestyy :O Kauhia oikeasti kuinka aika menee nopeesti. Tänään sain kasan alumiini paloja Dien ja Kaksun cossiin^^ Hmmm. ja minkäköhänlaiset niistä liiveistä tulee...? >DDD Saa nähä. Ja ne hiusväritkin vois pian ostaa. Toivottavasti siit punaisest tulee punainen eikä oranssi kuten mulle viimeks kävi.
Ja kauhia himo päästä stadiin(taas) Ehkä voisin pian käydä siellä^^

Ja onneksi siellä mis työskentelen ei oo aivan lähellä muita otuksia kun repeilen radio rockin jutuille. Kauhean kikatus-kohtauksen sain esimerkiksi kun yhdessä mainoksessa sanottiin jotain et: Perse alas pulpetilta!, tai kun tuli se joku porno biisi. Siellä sitten yksin nauroin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.