IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Lauantai 05.11.2005 16:32

Eilen oltiin soittamassa Vastavirralla. Soundchekissä tajus et ei vittu ei tästä tule yhtään mitään kun en voi huutaa ollenkaan. Keuhkoputkentulehduksen väsyttämänä se huuto oli pelkkää köhimistä. Kikkerissäki tuli hävittyä eli meinasi vitutusta alkaa puskemaan. Porukkaakaan ei tuntunut ilmestyvän vv:lle.

Oltiin siinä uskossa että soitettaisiin ekana, mutta siellä soittiki ekana Elinvoima, sellasta rokkia. Ihan hyvä, ei ne ois oikein sopinukaa soittamaan meidän jälkeen. Vähän liian rauhallista musiikkia tolle illalle. Vaik kyllä mä niistä tykkäsin, en paljoo mutta sillai kuitenkin että jaksoi seurata melkein koko keikan. Aloin olemaan niin kännissäkin jo tuossa vaiheessa että päätin siirtyä juomaan lämmintä vettä ja hunajaa.

Ihmisiä alkoi onneks siinä Elinvoiman aikana ilmestymään Vastavirralle, ja kun meidän aika oli soittaa ni paikalla olikin jo ihan hyvin porukkaa.

Meillä oli keikan alkunauhana Georg Otsin "Kalastajan laulu". Se on kyllä hieno kappale. Pitää varmaan käyttää muillaki keikoilla alkunauhana. Soitettiin aika sopivan lyhyt setti, ei ehtiny ihan läkähtymään. Oma huutokin sujui ehkä vähän paremmin mitä soundchekissä, mutta ei se siltikään toiminu vielä lähellekään hyvin. Aki sai paljon kehuja Elinvoiman laulajalta, ja hyvinhän se Aki niitä rumpuja soittikin. Sitten saatiin myös Syksymiehen hyväksyntä, which was nice.

Daisy Chainia en jaksanu kauaa katsoa ku oli vähän sairas olo ja muutenkin vitutti. Harmi sinänsä, vaikutti ihan hyvältä bändiltä ja muutenkin olisi ollu kiva jäädä iltaa istumaan vv:lle. Mut tää on tällästä. Saatana!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.