IRC-Galleria

janinaa

janinaa

on nyt naimisissaoleva ROUVA! <3

5 vuotta ja matkalle?Perjantai 09.02.2007 12:57

Aikaa tappamiseksi kirjoitettakoon gallerian päiväkirjaa.

Olis kiva pitää jotku pienimuotoiset pippalot täs joku päivä, hm.

Ja asiasta kolmanteen; 5 vuotispäivämme lähestyy rakkaani, ja olisiko kenties ulkomaanmatka taas suunnitteilla? Ainoa tylsä on vaan se, että kun Janun ainoa mahd. vapaa viikko sijoittuu pääsiäiselle niin a) matkat ovat kalliimpia b) mahdollisina lähtöpäivinä olis tarjolla vaan Lanzarote, Teneriffa ja Kreeta. Kaikissa paikoissa jo käyty, kannattaako uusiks mennä? Toisaalta Suomen ilmastoon verrattuna vois kyllä olla kiva mennä jonnekin ees piipahtaa. Kreikka olis siitä kivoin, että siellä on kulttuuria jota kierrellä ja katsella mutta siellä on sillon vasta +20°c joten voi olla aika viileetä. Sitten taas Lanzarotelle vois mennä kun siitäkin on jo muutama vuosi aikaa kun siellä kävin ja oli ihana paikka, JA en oo vielä rakkaan kanssa päässy siellä käymään:) Teneriffalle olis ihan tosi tyhmä lähtee kun just viime Lokakuussa tulimme kotiin sieltä. Mutta, aika näyttää.

Kaikkein kivointa olis ollu lähtee Brasiliaan, jos nyt ois päässy lähtee. Hullu tarjous: 2vko Natalissa hotelleineen 495e. Mut 2 vko ois muutenkin vähä turhan pitkä aika pois kissoista<3

Sit ois toi Intia, mut matkustuskausi loppuu jo ennen meidän matkan ajankohtaa. Sinneki ois voinu päästä alle 300e. Ja siellä olis HALPAA olla!

Mutta turistihelvettiin kai sitä sitten on pakko mennä, ellei siirretä matkan ajankohtaa Toukokuuhun jolloinka jo esim Bulgaria olis avautunut, ja useampi Kreikan saari (jossa olisi jo lämmintä!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.