IRC-Galleria

janniqa

janniqa

JANINA AKA RYSKY

MAVIKA HAASTOI ! Tiistai 07.02.2006 21:36

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aamuisin kun herään, mun on pakko kävellä heti ensimmäiseksi vessaan, vaikka mitään tarvetta ei olisikaan. Siellä on pakko käydä kääntymässä.

2. Kun menen mun sänkyyn, mun on pakko harpata sinne parin metrin päästä, ettei sängyn alla asuvat möröt sahaa multa jalkoja irti. :o

3. Kaivan kaakaomukin pohjalta heti ensimmäiseksi kaikki kaakao klimpit ylös ja lopulta "kaakao" on pelkkää maitoa kun en sekoita sitä, vaan syön kaiken jauhon.

4. Aina kun jollain kaverilla/tutulla soi puhelin, kysyn kuka se oli. Saatan kysyä samaa puoli tuntemattomiltakin tyypeiltä. Saan aina ihmetteleviä katseita. "hittooks se sulle kuuluu?".

5. Mulla on pakkomielle härnätä, hakata ja kiusata kaikkia mun kavereita, ja lopuksi kaikki suuttuu mulle tai saan turpaan.

Olen kaikinpuolin outo, jos satutte tuntemaan yhtään paremmin. tossa oli vain murto-osa. ehkä tylsimpiä outouksiani.

HAASTAN:

1. nat3
2. N_9
3. Qadri
4. janskutti
5. Stabi

Hööhöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.