IRC-Galleria

jarru-

jarru-

colourflow in mind

Selaa blogimerkintöjä

KøøpenhaminaTiistai 03.07.2007 14:51

3. 7. 2007

Tultiin Køøpenhaminaan ja pææstiin suoraan kyydillæ Danhostel Hellabøjin eteen. Hostellin peruskæytæntøjen opettelua ja vihdoin pææstiin huoneeseen, suihkuun ja pyykkaan. Eilen illalla læhettiin sitte reippaasti kæppæileen keskustaa kohti, jonne piti olla 20min kævelymatka. Noh, tunnin kævelyn jælkeen palattiin takas ja eksyttiin komeasti :D Kahden lisætunnin jælkeen saatiin neuvoa ja løydettiin takas hostellille. Melekosta. Meinas potuttaa.

Aamulla herætyksen jælkeen mentiin kyseleen josko ois mahollista saaha hostellista toinen yø. Eipæ tietenkææ. Hostellit kannattais ehottomasti bookata. Mutta onneks nyt tultiin keskustaan ja etittiin Youth Information -piste jossa on ilmanen sæilytys tavaroille ja muuta kivaa. Kuten tææ nettiki! Kohta læhemmæ tutkimaan keskustaa enemmæn.

Oikeestaa ei mikææn muu huoleta ku kotiin paluu ja raha. Rahaa siis kuluu enemmæn kuin haluais vaikka yritæmme matkustaa ns. kynyttæmællæ. Ja Ollin kans ollaan poristu kuinka erilailla me diggaillaan tæstæ matkustamisesta. Meikæ ei ehottomasti oo eræhenkinen ja telttailuihminen niinku Olli. :D Næin se vaan menee. Liftaus ja ihmisten tapaaminen on kyllæ positiivisesti yllættæny mukavuudellaan.

- jarru

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.