IRC-Galleria

jasminxns

jasminxns

so fucking proud of these days

blindside - silenceTiistai 30.10.2007 20:08

kelasin tässä just ku luin totaalikieltäytyjistä, että vois kirjottaa jolleki tyypille avo-osastolle tai vankilaan tai missä ne sitten hengaakin. anycase, sit mä kelasin, että mitä hemmettiä mä siihen kirjeeseen oikeestaan kirjottasin? onhan se tietty hienoa että noudattaa ja puolustaa omia periaatteitaan, mutku se ei liikuta mua mitenkään. oon ite harkinnu armeijaan menoa (.. tuskin kylläkään meen, oon ihan liian laiska ja huonokuntonen) mut en oo mitenkään erityisen isänmaallinen. suomi on jees paikka asua sillai, et täällä on puhdasta, suhteellisen turvallista jne, mut en oo ikinä ajatellu tai olettanu että asuisin loppuelämäni suomessa. enemmän mä oon suunnitellu jotain britanniaan tai jenkkeihin muuttamista, alkuun nyt ehkä vaihtoon tms.

oon säälittävä. mulla ei oo muuta sosiaalista elämää, ku tuntemattomien ihmisten stalkkaaminen galtsussa.

mä oon kyllä varmasti aikaansaamattomin ihminen ikinä. mun on viimeset kaks viikkoa pitänyt lähteä lenkille koiran kanssa, ja joka päivä oon ajatellu, et nyt tänään iltapäiväl sit hilaudun. ei välttämät mun takia, mut koiran. sit taas huomaan, että kello on ties miten paljon ja mä en oo lotkauttanu evääni - oon istunu koko vitun illan koneella. sit mutsi valittaa siitä, etten ikinä tee mitään muuta, ku vaa istu koneella. mitä muuta mä tekisin, ku ei oo kavereita joiden kanssa hengais jossain tai mitään? ei oo harrastuksia, ei oo kavereita, ei oo mitään muuta tekemistä. ihan sama, koomaanko mä sängylläni vai dataanko mä.

anyway, mä en saa mitään ikinä aikaseks, ja toiseks, mä oon ihan vitun tyhmä. tai en välttämättä tyhmä, pärjään arkielämässä joten kuten, mut evotan ihan yksinkertasten asioiden kanssa. esimerkiks ulkovalot on hirmu hankala juttu, ku en ikinä muista, kummasta katkasijasta pitää painaa. vasemmasta, joo, nyt muistan, mut sit en oo varma et onko ne päällä. stressaan ihan uskomattomasti yksinkertasista asioista - en nyt heitä esimerkkejä koska se on oikeesti säälittävää, mut mun elämä tosissaan kärsii niistä asioista. ois paljon helpompaa jos pystyis tekee niitä juttuja ilman hirveetä stressiä. tai edes tekee niitä juttuja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.