IRC-Galleria

jasminxns

jasminxns

so fucking proud of these days

academy is - checkmarksTiistai 30.10.2007 20:30

sillai, on mulla kavereita. yleensä koulus on seuraa ku hengaan luokkalaisten kanssa - jos en hengaa, ni tileen ittekseni ja kuuntelen jotain paskaa ämpyltä. on mulla sellasia ihmisiä joille pystyn nykysin puhuu vähän enemmän kaikesta - niinku vakavampia asioita, mut suurin osa on sellasta perusläppä- tai kouluporukkaa, joiden kanssa ne puheenaiheet on aika rajallisia.

ois tosissaan hienoa löytää joku sellanen ihminen, jonka kanssa ois samanlaiset kiinnostuksenkohteet (aka ylenpalttinen musiikinkuuntelu ja musiikkimaun laajentaminen, eh?) ja samanlainen ajatusmaailma. yksinkertasesti sanottuna sellanen ihminen, joka ois samalla aaltopituudella. ja meinaan ihan irl kaveria. netistä tietysti löytyy sellasia ihmisiä paljon helpommin (vaikka siltikin helvetin hankalasti), mut ei se oo sama ku irl ihminen, jonka ilmeet ja eleet näkee jutellessa. ois hienointa löytää sellanen ihminen, jolle voi puhua ihan kaikesta, jonka kanssa voi nauraa ja itkee ja angstaa ilman vineemistä. sellane ihmine, joka oikeesti ymmärtää, pitää turpansa kiinni ja tietää mitkä asiat pitää ottaa vakavasti ja miten suhtautuu.

voi olla vähän naiivia ajatella tällai - toiveajattelua tai jotain, mut, no.. aina voi haaveilla. toisaalta, pessimistit ei pety. pitäis ajatella negatiivisesti ja aina odottaa pahinta, ni ehkä tietyt jutut tuntuis vähän siedettävämmält. jossain vaiheessa melkein onnistuin, mut toisaalta oon haaveilijatyyppiä ni en onnistu aina hillitsee itteäni. pitäis kelata vaan homopornoa ni vois jumittaa ja koomaa rauhas. jjoo.

missähä helvetissä se mutsiki on.

löysin flickristä jonku muijan, joka polttaa jokases kuvassa. sikkei, röökii, pilvee. chainsmoker lifestyle, oh how cool? en ymmärrä et mitä järkeä tupakoinnis on. mulla ei oo mitään sitä vastaan jos joku röökaa, mut mun mielestä on säälittävää, jos ei oo tarpeeks itsekuria päästä siitä irti jos sattuu haluu. sama juttu läskien kans kyllä, joten meitsi on kai sit aika säälittävä. tai oon mä, omasta mielestäniki. mut siis ku kelaa et paljon siihen menee vuodes rahaa jos vetää sillee askin päiväs, geezzz. tai ku kelaa dokaamista. turhaa. toisaalt.. nojoo.

paska. ei sit mennäq kauppaa enkä vittu pääse ees viikonloppun duunii, ei voi mennä nyt taas näin päin persettä. mutsi kyl nappaa mulle vissii jonku punase. äghhh. vituttaa taas kaikki. tiätteks sen fiiliksen, ku vituttaa joku iha randomi asia - mitä ei välttämät ees tiiä - niin helvetisti, et haluis mennä vaa nukkuu ja herää sit ku on paremmal tuulel? huolestuttavan usein tulee sellanen fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.