IRC-Galleria

angstangst, mut kuitenki <3Perjantai 05.01.2007 19:21


"Ekaks mä sekosin, voi helvetti mä sekosin. Mä tajusin et mun elämä on vitun sekaisin. Mä koitin nostaa pään pystyyn, mutten onnistunut kun itkee kyyneleet tyynyyn. Mä yritin olla sulle se joka eniten merkitsee, mä yritin olla sulle se jonka ekaks aina valitset.
Mutta vittu mä olin aina kakkonen, luulit että mä kestän sen.

Miten nyt käy kun et ole enään aamulla herättämässä ja kertomassa rakastavasi minua? Miten nyt käy kun et ole enään vierelläni pahoina päivinä lohduttamassa?Miten nyt käy kun et ole enään haalamassa ja hokemassa olevani kaikista tärkein? Miten nyt käy kun et ole enään suojelemassa ja neuvomassa oikeaa väärästä?
Miten minun käy? Miten onnistuit valehtelemaan sen kaiken? Kuinka korjaat sydämeni? Et mitenkään, se on jo liian myöhäistä.
Tapasi oli sanoa, että olisit viimeinen henkilö maanpäällä joka satuttaisi minua, mutta olit väärässä. Sinä, jota eniten rakastin, jolle annoin kaikkeni, tuhosit sydämeni miljooniin osiin, vaikka tiesit ettei kukaan muu onnistuisi korjaamaan sitä, ikinä.

Mun ainut toiveeni oli pitää sinut edes muistoissani, mutta nyt sinä olet lähtenyt sieltäkin. Rukoilin, että saisin edes kerran vielä pitää kädestäsi kiinni, mutta miten voisin kun et ole enään täällä?
Tekisin mitä vain jos vielä kerran voisin huuliasi koskettaa, kerran vielä rakastaa ja kerran kuulla suustasi sanat "rakastan sua ikuisesti"
mutta sinä olet poissa nyt, ikuisesti.
Sinä itse kadotit rakkautemme

Mä oon niin pettynyt, sisälläni tuntemuksia menneisyydestäni. Niitä tunteita joiden takia itken nyt, en edes enää tunne itseäni. En edes enään tunne sinua, enkä ymmärrä miksi haluaisin olla kanssasi. Miksi mun pitää aina muistella sitä vanhaa elämää, kuin oikeasti haluan vain päästä olemaan tyttösi.

Mä en ajattelen sua, mutta kun nousen bussiin mä toivon aina että sä olisit siellä. Enkä mä unelmoi susta enää, mutta silti mä tekisin mitä vain jotta saisin sut mun vierelleni muutamaksi minuutiksi.


Miksi lupasit olla siinä ikuisesti,kun tiesit ettet olisi kuin hetken? Miksi lupasit pitää minua sylissäsi, vaikket edes halunnut? Miksi kehuit kauneimmaksi, kun tiesit että joku muu tulee aina olemaan kauniimpi kuin minä. Miten pystyit valehtelemaan minulle, minä kun rakastin sinua koko sydämestäni ja enemmän kuin kukaan muu. Se rakkaus ei merkinnyt sinulle mitään, ei vieläkään.
< / 3 "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.