IRC-Galleria

ONNEETiistai 31.01.2006 15:09

ONNEE SINILLE JOKA TÄYTTI 17VUOTTA <3

ja Helille joka täytti kans 17 ;D

5 oudointa tapaani.Maanantai 30.01.2006 23:09

1. Haastan aina riitaa, jotta saisin mustan silmän :D
2. Tykkään maistella minniksen kielikoruu :DDDDDDD
3. Pakko valvoo jos oon kaveril/kaveri on meillä (pitää puhuu vaik ois päiväki aikaa)
4. Syön kynsilakat, etten puris kynsii.
5. Teen tätä ku joku kaapo käski.

Haastan :
Simasuu, |nemea, [jysky], [tiija] ja sorsa||

tänne jaksa.Tiistai 10.01.2006 21:35

tänne jaksa enään kirjotella anteeks nyt niille jotka lukis näit iha kympil :D

kirjotan tonne liveen ku ku ku.. niin no siks ku :D

Phil Collins - Another Days In Paradise

[Ei aihetta]Torstai 29.12.2005 18:40

Inner Circle - Sweat (a la la la la long)

Jep. Takasin kotona. Oli taas sellanen reissu tonne kehä III : en ulkopuolelle ettei oo tosikaan :/

Mut tänks muikku-maikku pulkkaretkest ja vallan romanttisista ja lumisista maastoretkistä assin hepan kanssa :D. Miten oon voinu jättää sellasen vauhdin huuman joskus lähes vapaaehtoisesti?! Ja monculle kanssa ku saatiin taas kiusata hyryy ja käpyy iha väsymykseen asti ja hyryhän veti rekee tosi komiasti vaikka väsymys yllätti kotimatkalla :)

Tuli sitte iha urakalla taas keksittyy noit elämän filosofioit ku oli mun vuoro vahtii tulta meijän saunarakennukses mis nukuttii siin 1 jälkeen yöllä :D siis filosofoin yhden jälkee :D kyllä meijän piti nukkuu jo aikasemmin ;D Oon kyl aika ylpee niist jutuist mitä mietiskelin ku jumitin sitä tulipesää.

Ja kotimatkahan sujui niin vit*n rattosasti ettei oo tosikaan. En enään IKINÄ, ikinä haluu mitään samanlaista !

Ja oonhan mä aina tienny ettei mitkään telkkarien deittiohjelmat koskaan kestä. Ne on vaa jotain sellast ku tarvii jotain äkkinäistä ja lyhyttä. Vaikka se oiski ollu SeOikea - tsätti.

Fintelligens - Kelaa Sitä

[Ei aihetta]Tiistai 20.12.2005 22:52

Bronski Beat - Smalltown boy

jepjep. mulla on homo jätti mustelma kädessä. kiitos aki. sain hei mantsast 7 whiii... :D tässä ollaan kettuiltu tosta maantiedon opettajastamme.. tai siis aki ja enni ja sander ym. on kettuillu mulle siitä ja grr!! :D

olin maanantaina koulun jälkee espoos (älkää kysykö.. tiiän se on iha nolla mesta!) ja ku tulin iha sika väsyneenä sielt pois ja eksyin sitte sellaseen bussii mihi meinasin menettää hermot. istuin siellä ihan takanurkassa sen taka oven vieressä. ja AINA kun se ovi sulkeutu siitä kuulu sellanen hirvee nitinä-narina ja vittu meinasin ruveta kiljuu siel et toi on NIIN kamalaaaaa..

tänään olin hannan kanssa. käytiin jumbos ja kaikkee sellast..

Huomen on vika koulupäivä (ja -ilta) luuletteko että jaksan jotain homo puurojuhlaa ja yömessuu?? No en kyl jaksais. kai se on pakko.

suihkuun ja sit unittaa. öitä (:

Sonata Arctica - Last Drop Falls

bjoing!Sunnuntai 18.12.2005 23:27

Black Eyed Peas - My Humps

Tänään leikittiin ennin kanssa :D
Tais sit muute vaa meil oli hauskaa, kuunneltiin musaa ja tsillee ;D
Enni tyttö tuli ekaa kertaa meille ja se sai tutustuu mun ah-niin-ihaniin veljiin. tai kyl Aaro nyt on tsillee ihana mut toi olli :D

Oon muute pulas matikan kans.. siis iha oikeesti.. tapeltii mustin kanssa joku tunti YHDEN matikan tehtävän kanssa. Eikä vielkää saatu siit mitää sellast mitä piti. Ja lyhyttä matikkaa kun ei tueta niin taitaapi toij *piiiip* kutsua mua ens vuodeks.

Ote Raptori - Kumitissit biisist mille nauretaa ;D

Bjoing
Oliko pakko?
Bjoing
Hiljaa!
Bjoing
Aivan hiljaa nyt!!
Bjoing
Kaikki on nukkumassa!!!
Bjoing
VITTU! nyt hiljaa
BjoiPUMMM <-*se oli niinku pyssy*

Leijona - Muukalaisvihaa

Lähdetkö mukaan?Sunnuntai 18.12.2005 01:21

Kapasiteettiyksikkö - Monta Tarinaa

Jep eli me minnan kanssa taas lissuteltiin vaihteen vuoksi pitkästä aikaa oikee urakalla. (mut hei onneks sentää hyväs seuras!)

Perjantain saldo :
Koulu on aika turha.
Keksin mitä haluun sannalt ja suskilt lahjaks ;)
Joku juntti on iha homo rontti aina välil.
Vittu, 3T on ehkä paskin spora täs maailmas.
Nosturi on ehkä paskin mesta stadis.
On olemassa lissumpia ihmisiä kun minä (siis ihan oikeesti! ei ois uskonu heti).
Ja hyvännäköset räppärit ei oo helposti iskettävissä tälläsille meikäläisille.

Sit rautiksella oli kans aika hulppeit heppui.
1. joku 60 pedofiili äijä joka tuli hymyilee ja ehdottelee mulle ja minnalle. Ja sit muille nuorille keitä siel oli. Se oli niinku niin ahistava ukkeli et huhhuh.
2. joku ei niin kauheen vanha (ehkä 25?) joka vaa käveli ohi ja huikkas et "hyvät perseet tytöillä" siinä me sitte minniksen kanssa räkätettiin sille sen kommentista ja siitä et sen kommentti ei nyt totta ollu :D
3. sit siel oli jotain 15wee jou-gansta-räbbäreit, tai siis jotain iha ihme nappuloit jotka oli iha perseet ja ne eka jumitti meitä ja sit se yks tuli juttelee meille :D. Sit lähettiinki bussille ja kotiin.

Lauantaina sitte on ollu hiljasempaa oon vaa nukkunu ja vähä siivoskellu ja kuunnellu musaa ja tapellu mesenki kanssa välil. :D

Tsitte vois mennä unittaa taas :D öitä (:

EFM - Unbelieveble

Voihan porkkanaTiistai 13.12.2005 16:10

Tänään muisteltiin välitunnilla mm. ennin kanssa näitä legendaarisia koulutapagtumia tässä lukukauden aikana. Esille tuli mm. piparipurkki, vessakertomus, hissi ja nämä ihanat voltit akin avustuksella. ;D

Pitäis lukee mantsan uusintaan joka alkaa 16.00.. Ei vois oikeesti VI**UAKAAN kiinnostaaaaaaaaaaaaaa.. Joku suunistajan homo vaikee koe *oks*

Värjäsin muute hiukset ekaa kertaa eilen illal ^^. Ne on nyt "porkkanan" väriset ja kokeen jälkee käyn kaupas ja sit kotona hoidan tän värjäys ruljantin loppuun. Eihän toi mitään kestovärii oo vaan lähtee pesus pois (8pesun??) jälkee. Mut jos mä tykästyn sit siihe väriin jonka saan päähäni huomiseks nii miksei kestolla sit sen jälkee :)

Mut nyt takas "lukee" siihe mantsan kokeeseen ;D

Heip.

TikkariSunnuntai 11.12.2005 00:17

Royal Family - Äijät & Ämmät

Eilen leikin.. ja tuloksen voi nähdä galleriasta. ja mesestä. Olen tikkari. Look-like-Marilyn Monroe tuli mieleen ennille.. ja mulle joistain. :)

Miks kaikki rakastuu renttuihin? tai en mä kyl nyt täl kertaa. mut joku tais ja sit on tyhmä olla sen takia. Pojis on jotain häikkää aina välil. varsinki jos ne saa alkoholii käsiinsä. Jotkut äijät muute luulee et oikeesti voi elää niinku tos biisis ^. Mut mehän tiedetään et se ei todellakaan mee noin. Ei nyt eikä koskaa. Sori poitsut.. me ei eletä tossun alla ;D

Oon ollu koko päivän aaron kanssa ja sit nukkunu ja käyny kaupas. Aika perus lauantai. Huomen mennään hannan kaa ostaa jumbost mun vyöhön se musta pätkä :) ja tsillee.

Pitäis lukee mantsan uusintaa joka on tiistaina, mut EI kiinnosta.. Joku suunnistajan uusinta.. hyi kettu... luen sit ennen koetta ja nauran ku uus nelonen paukahtaa pöytään.

Juorusin Ankinanki kanssa. Oli kivaa pitkäst aikaa :)

Ripsipiirakka - Rafaelin Enkeli

jaahas.Torstai 08.12.2005 20:33

Jakokulma, matemaattinen ongelma ja epäyhtälö. siinä oli tän päivän matikan tuntien saavutus.. ja aiheena oli geometria.. eli siis kauniina lausekkeena
Jakokulma+ongelma+epäyhtälö+geometrian tunnilla = nolla tehtävää.

Hej olen pieni JAKOkulma.

Kiitti Sanna sulle eilisest ja tsillee<3

Meen kattoo muumini/hanskani/rukkaseni/hannani/ymym (:D) kanssa nyt koulun Marie Curie esitystä.. Popparit esiin ;D

Heips