IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 15:37

Tässä olisi hyvät selitykset kaikille niille tädeille ja sedille jotka ihmettelevät miksi ovat sinkkuja.

1. Rukkaset. Sinkku on saanut lukuisia kertoja kenkää niiltä, joiden kanssa hän olisi voinut edes harkita seurustelevansa.

2. Valinnanvähyys. Kaikki parhaat miehet seurustelevat jo. Ne jotka eivät seurustele, saavat nauttia sinkkunaisten loputtomasta huomiosta, mikä on vaikutanut vahvasti heidän persoonaansa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että koska ei miesten tarvitse nähdä vaivaa naisten eteen, he eivät myöskään näe. Jos pääkaupunkiseudulla joku kiinnostava mies lähestyy baarissa, sitä kannattaa juhlistaa vähintään kermakakulla.

3. Miesten harhaluulot. He kuvittelevat, että kaikki hyvät naiset ovat varattuja. He luulevat, että onni löytyy runotytöstä, jolla on ruskeat silmät, bonuskortti ja lenkkarit. Miehet eivät tiedä, että parhaat naiset löytyvät aamuneljältä kikattelemasta baarijakkaran alta.

4. Miesten nynnyys. Miehet eivät halua naisia, jotka ovat älykkäitä, äänekkäitä tai hauskoja. Totuus kuului jo Marilyn Monroen roolihahmon suusta elokuvassa Herrasmiehet pitävät vaaleaveriköistä: "I can be smart when it's important, but most men don't like it."

5. Eromasennus. Miehet eivät pääse yli eroistaan. Kolmikymppisellä miehellä menee toiset kolmekymmentä vuotta siihen, että hän toipuu jätetyksi tai petetyksi tulemista. Mies huokaa jo ensi tappamisella, että hänelle on sitten tehty väärin. Naisella ei ole mitää syytä jäädä lohduttamaan miestä asioista, jotka ovat tapahtuneet hänelle yläasteella.

6. Itsenäisyys. Kun nainen on yksin tarpeeksi kauan, hänestä tukee väkisinkin itsenäinen. Miehet saattavat arvostaa piirrettä aluksi, mutta kun nainen ei kesyynny miehen taitavassakaan käsittelyssä, itsenäisys kääntyy naista vastaan. Uudesta ihastuksesta välähtävät vain perävalot, kun mies saa tietää, että nainen on yksityisyrittäjä tai esimiesasemassa.

7. Ei vain pysty. Seurusteleminen tuntuu hauskaan elämään tottuneesta sinkusta tylsältä. Jaana sydän Sami -kyltti tienvarressa aiheuttaa oksennusreaktion ja hääpuvut ovat alkaneet näyttää jo vuosia sitten siveysvöiltä.

8. Sitoutumiskammo. Kun seurustelu tuntuu kaukaiselta ajatukselta, sen haluaa myös pitää kaukaisena tekona. Niinpä nainen torjuu parisuhderiskiä tuntemalla inhoa miehen inhimillisiä piirteitä kohtaan. Treffit menevät hyvin niin kauan, kun nainen keskittyy omaan suoritukseensa, mutta kun on aika alkaa arvioida miestä, peli on menetetty.

9. Tiivis ystävärinki. Potentiaaliset kumppanit eivät istu kaveripiiriin. Sinkkunaisen ystävistä on tullut hänelle niin merkittäviä, että mahdollisen poikaystävän pitää loksahtaa joukkoon mukisematta. Nainen ei voi hylätä ystäviään epävarman hankkeen, kuten seurustelun takia.

10. Mukavuudenhalu. Sinkku saa päättää oman elämänsä kulusta sataprosenttisesti, eikä hänen tarvitse rasittaa ystäviään kertomalla, kuinka huonosti Risto on taas käyttäytynyt ja miettimällä, että mitä mä sen kanssa oikein teen. Onnellisella sinkulla on vain vähän syitä hankkia elämäänsä ketään, joka marisee, valittaa ja vaatii huomiota. Kellä oma onni on, se oman onnensa pitäköön.

Että tällä tavalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.