IRC-Galleria

outo minä.Tiistai 31.01.2006 20:29

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Käännän aina vessapaperirullan oikein päin, siis silleen, että paperi tulee rullasta suoraan vedettäessä, eikä sieltä rullan ja telineen takaa (10pistettä sille joka tajus;)). Ja tämä on todellinen neuroosi-ei oo väliä oonko kotona vai kylässä, aina käännän sen oikein päin! ;)

2. Kun mikä tahansa pieni tavara (esim. topsipuikko) tippuu lattialle maton päälle, niin nostan sen ylös ja puhallan kerran pitkään bakteerit poies, ennen käyttöä.

3. Pesen kädet julkisissa vessoissa käytyä kahteen kertaan. Eka siellä vessakopissa, ja sit ns. aulassa. ettei vaan tuu pahoja infektioita!!;)

4. Vielä vessajuttuja.. kun oon julkisissa vessoissa, niin vuoraan pöntön istuinrenkaan aivan kokonaan paperilla niin ettei vaan jää yhtään tyhjää, likaista kohtaa. haha!

5. Ostan irtokarkkeja yleensä silleen et on mustia ja hedelmäkarkkeja yhtä paljon, syön ne nimittäin aina yhdessä!

Näitä outouksia ois tainnu olla aika paljon lisääkin.. voi mua.. ja anssi-parkaa ku mua joutuu kestämään. ;)

HAASTAN:
jellisjellis
nonnanen
sofias
erajora
karva^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.