IRC-Galleria

masentaa..Perjantai 13.06.2008 22:29

ihan sikana.

pistoshoidolla ei ollu minkään laista vastetta! ei minkäänlaista muutosta! munikset ei vaan halua kasvaa....
rahaa on palannu ihan hirveesti ja koht ei o enää varaa mihinkään muuhun ku lääkkeisiin.. sika kallis lääke toi puregon piikkikin.. 100€ maksaa yks ampulli joka kestää mulla 3-4 päivää nyt annosta nostettiin...
tosin nyt ei enään meinata jatkaa tällä kierrolla yhtään mitään, heitetään mäkeen koko paska.. ei mulla toivo enään riitä, enkä edes jaksa.
Henkinen kantti ei kestä!
oon itkeny koko päivän, ja kun oltiin lääkärin vastaanotolla hesas niin yritin van sinnitellä ja pidättää itkua.. hississä en enään voinu pidättää, kyyneleet vaan valui... me ei ikinä saada vauvaa... masentaa niiiin paaljon.. onneks lillis oli mukana tukemassa.<3

ens kierros kokeillaan taas niitä tablettei (Clomifen) niillä sentään kasvoi munikset vaikka ovulaatiota ei saatukkaa, mut siihenkin on toinen lääke.

kumma ku toi FSH-hormoni pitäisi olla tehokkaampaa kamaa ku clomit.. ja mulle ei tehoo sekään..


lääkäri vaan totes että oletpas haastellinen tapaus!

oli pakko ottaa saikkuu kun en olis kestäny olla töissä näin masentuneena..

...aikaisemmin hyvin toimineet selviytymiskeinot eivät enää päde..
...

LeijonatSunnuntai 08.06.2008 03:04

Meidän kaikki kummilapset (kaikki poikia) on Leijonia...Leijonalapsi 23.7.-22.8.

Sinulleko on langennut kunnia päästä Leijonalapsen huoltajaksi? Hänen syntyessään on eletty kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy vain nauttimaan Auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Leijonalapsesi on myös syntynyt paistattelemaan milloin missäkin valokeilassa ja hän kyllä osaa kiinnittää huomion itseensä jos ei hyvällä niin sitten jollain tuhansista Leijonan kehittämistä hyvän maun rajoilla olevista menetelmistä. Leijona on eläinradan merkeistä puhtain ilon ja luovuuden edustaja, jonka tehtävänä on olla oma ihana ja kaikkien rakastama itsensä. Hän on todellakin valon, ilon ja luovuuden prinssi tai prinsessa, jonka silmien loiste ja aidoista aidoin hymynväre herättää paatuneimmankin aikuisen sydämessä rakkauden tunteen lasta kohtaan. Olet varmaan huomannut, kuinka hänestä tulee huomion keskipiste, missä ikinä hänen kanssaan kuljetkaan. Kavereidensa keskuudessa leijonanpentu on joko johtaja tai muulla tavoin porukan rohkein vekara. Sinusta ehkä tuntuu, että saat monta kertaa hävetä silmät päästäsi hänen esiintymishalunsa vuoksi, joka ei todellakaan tunne mitään rajoja. Saattaa olla vaikea ymmärtää, että hän esiintyy vain sinun vuoksesi ja sitä enemmän, mitä rajoittuneempi itse olet.

Valon ja luovuuden merkkinä hänen tehtävänsä on saavuttaa täydellinen itseluottamus ja sitä kautta kyky antaa ilon ja rakkauden valon loistaa välityksellään kaikille ihmisille ja kansanjoukoille. Hänestä tulee kuningas ihmisten keskelle, mutta millainen kuningas, se on paljon sinun vallassasi. Leijona haluaa oppia käyttämään omaa luovuuttaan mahdollisimman puhtaasti ja täydellisesti, mutta tarvitsee siihen mallin mieluummin molemmilta vanhemmiltaan, jotta hänen sekä feminiininen että maskuliininen puolensa saisivat samat valmiudet. Lapsena Leijona on sitä vaikeampi, mitä vähemmän uskallat itse nauttia elämästä. Hänen kanssaan ei missään nimessä saisi mennä tekemään mitä hän haluaa, mutta sinä et. Löydä ja toteuta sellaisia leikkejä ja harrastuksia, joissa itsekin viihdyt, ja lapsesi tulee olemaan sinulle ikuisesti kiitollinen. Muussa tapauksessa hänen toivomusarsenaalinsa ja samalla tyytymättömyys kaikkeen saamaansa roinaan kasvaa yli kaikkien rajojen.

Enemmän kuin mikään muu merkki, juuri Leijona tarvitsee selkeät ja pitävät rajoitukset ja säännöt elämälleen. Jos lipsut asettamastasi säännöstä, tulee hän rankaisemaan sinua välittömästi rikkomalla kaikkia aiemminkin asettamiasi sääntöjä vastaan. Oppiakseen olemaan kuningas hän haluaa nähdä, miten voi pitää kiinni asettamistaan laeista ja velvoitteista. Tuota kokemusta hän haluaa enemmän kuin mitään muuta. Pahin, mitä voit tehdä, on suuttua tuolle vilkkusilmäiselle hallitsijan alulle. Suuttuessasi osoitat pelkääväsi lasta, ja sitä hän ei ikimaailmassa haluaisi nähdä. Jos kuritat tai ojennat leijonanpentua, tee se rakkaudella, mutta kuitenkin niin selvästi, ettei lapsi luule sitä leikiksi. Älä Leijonalapsen vuoksi tingi liikaa omasta elämästäsi niin saat huomata saaneesi aikaan voimakkaan, ystävällisen, iloisen ja oikeamielisen jälkeläisen, jolle voit turvallisin mielin jättää kuningaskuntasi hallittavaksi. Hän ei tule milloinkaan unohtamaan kuningas isäänsä ja kuningatar äitiään saavutettuaan ansaitsemansa arvon ja aseman heidän esimerkkiään seuraten.

tää on niin totta :)Sunnuntai 08.06.2008 02:39

Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen.

lapsettomuus-klinikkaMaanantai 02.06.2008 03:54

vähän kuulumisia sieltä...

ei oikeastaan mitään uuttaa kun sitä vaan että tässä kierrossa on sitten inseminaatio..(=eli inssissä hedelmöityskykyisimmät, hyvin liikkuvat siittiöt erotellaan siemennesteestä ja ruiskutetaan kohtuonteloon munasolun irtoamisajankohtana.)

Aloitin FSH-pistokset taas eilen.. nyt toki nostettiin annosta 66IU.. (ennen oli 50IU)
Pregnylillä irroitetaan se tai ehkäpä NE munasolut sitten... viimeeks kasvoi ja kypsyi kaks munasolua ja molemmat irtos.. (!) eli onhan siinä riskinsä saada kaksoset... "tuleva mummi" oli jo ihan innoissaan ja sanoi vaan et oishan se ihan kiva.. no emmä ehkä tiedä.. 152senttinen muija ja kaksoset mahassa, minkäköhän näköst se olis.. ha-ha...

nyt on odotukset aika korkeella ja tipun kyl kovaa ja korkeelta jos menee päin v*ttua..
tosin mahdollisuudet eivät ole mitään huippuluokkaa.. (raskauksia alkaa näissä tapauksissa 10-15% yritystä kohden. Suurin osa raskauksista alkaa ensimmäisen 3-4hoitokerran aikana..)
Hoitojen psyykkinen ja fyysinenkin kuormittavuus tulivat meille kyllä yllätyksenä, en olis ikinä kuvitellut että se NÄIN rankkaa olisi.. :(
Saatiin klinikalta semmonen esite "Kun vauva viipyy" olen sitä vähän lueskellut ja meinas ihan tulla itku ku sitä luin... tässä vähän tekstiä siitä..

"Lapsettomuus on jokaiselle parille omanlaisensa kokemus. Kaikille lapsettomuus ei ole syvä kriisi, mutta jokaiseen se jättää jälkensä.

Lapsettomuus tutkimusten ja hoitojen aikana nainen ja mies saavat usein traumaattista tietoa itsestään ja lisääntymisfysiologistaan. (meillä on vika mussa kun ei kasva munasoluja lainkaan, ja olihan se aika iso paukku kun sai tietää etten koskaan voi saada lasta normaalisti..)

Kriittisiä vaiheita ovat:
*lapsettomuus tutkimuksiin tulo,
*HOITOJEN SUUNNITTELU JA NIIDEN ALOITTAMINEN,
*PITKITTYNEET HOIDOT,
*lahjoitettujen sukusolujen käyttö ja hoitojen päättyminen tuloksettomina.."

ja tässä ne kohdat jotka todella kosketti, juuri tältä musta tuntuu....

"Hoitovaiheelle on kuvaavaa kuukaudesta toiseen jatkuva toivon ja pettymysten sarja, jota monet kuvaavat osuvasti tunteiden vuoristoradaksi. Vaikka hoidot ovat tehokkaita, niitä joudutaan toistamaan.
Hedelmöityshoidoissa on aina mukana kaksi mahdollisuutta: raskaus alkaa tai olla alkamatta.
Epävarmuuden kanssa on RANKKA ELÄÄ ja aikaisemmin hyvin toimineet selviytymiskeinot eivät enää päde uudessa tilanteessa. Lapsettomuus on mitä suurimmassa määrin tunneasia, ja lisäksi tunteet nousevat pintaan jälkijunassa.
Lapsettomuus merkitsee menetystä toiveille tulla vanhemmiksi, äidiksi ja isäksi."

"Epäonnistuminen lasten hankkimisessa, joka näyttää muilta sujuvan helposti, herättää parissa ihmetyksen , häpeän ja raivon tunteita. Oma naiseus ja miehuus ovat tulleet loukatuksi.

"Maailma tuntuu äkkiä olevan täynnä lastenvaunuja työntäviä onnellisia pareja."...tänään on tämmöstä ja huomenna voi olla ihan erilaista...

:@Torstai 29.05.2008 21:52

"No onneksi olette vielä nuoria..."


lohduttavaa juu ei!

tuntuu se yhtä pahalta olla lapseton vaikka on NUORI!!!!!
aaaaarrrgggghhhh saatanan saatana...

hyvä tuoksu kotiin.. :]Keskiviikko 21.05.2008 03:53

elikkä huuhteluainetta ja vettä spraypulloon.. sitä spreijjaa sit kodin tekstiileihin ja matoille yms....

testasin ja kyllä muuten toimii! =D
meillä käytössä sininen softlan..

enkö ole vähän hassu. :]

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 23:33


Taivaan Isä,anna
ilo suunnaton
niille, joiden syli
tänään tyhjä on.

Jokaiselle ohjaa
lapsi oikea.
Sinulla on monta
vielä tallessa.

Sinä tiedät, kuka
kaipaa kotia.
Vanhemmat ja lapset
yhteen johdata.

HEp-testiMaanantai 28.04.2008 00:27


Sano HEP, jos olen kaverilistallasi.
Tämä mittaa ihmisten rehellisyyttä.
Ja ujoutta.
Muistakaa kävijälista.
Sanottuasi HEP, kopioi tämä omaan päiväkirjaan ja katso kuinka moni uskaltaa olla SINULLE rehellinen.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 13:35

No nyt on muutto karjaalle eessä!

Sain töitä kaskimaan hoivakodista.. :)

Kämppä myyntiin ja se sellasta...

:)

:D :DPerjantai 11.01.2008 19:26

Ja har nog världens bästa pojkvän. <3

helikopteri :D