IRC-Galleria

5.1.2008, HollywoodMaanantai 07.01.2008 01:11

Noniin..likat oli sitte taas yllätyksiä täynnä.
Ensin mut vietiin Jessican luo ja siinä aukaistiin ensimmäisiä juomia jaja.. Silmät sidottuna mut vietiin punaisenmaton kautta limusiiniin. Kaahailtiin jossain, en tiennyt yhtää missä mentiin.
No..tultiin sitten luovan nuorisoseuralle (HOLLYWOODIIN). Ensimmäisenä sisälle astuttuani alkoi soida Flipsyden Happy Birthday (SITÄ OLIN TOIVONUT!). Sitten musta otettiin ensin kuvia ja annettiin ISOO kortti käteen, se oli mahtava!:D Sitten syötiin varatussa pöydässä tortilloja ja avasin tietenki lahjaksi saadun skumpan! (sitä sitten tulikin nenästä ja suusta yhtenä vaahtona!!)
Oltiin syöty niin juhliminen vasta alkoikin! Elluhan oliki illan artisti ja hittibiisi oli NO ONE !!
Mulle laulettiin monta biisiä ja puhe oli kaikkein paras.. Vilma ja Eveliina YRITTI pitää sitä.. mikrofoni oli jo siinä vaiheessa rikki mutta Ellu "piti" yleisön hiljaisena! No..puhe ei ehtinyt edes kunnolla alkaa muutakuin sanoilla "HILJAA SAATANA!!" ja sitten Ellu ja Vilmu hyppiki jo yleisössä olevien miespuolisten henkilöiden syleihin!! Minä laitoin sitten vaan musiikin soimaan ja jatkettiin tanssimista.
Seuraavana aamuna kuulin että biljardipöydällä oli mm.stripattu! Ketkä muutkaan kuin lepaalaiset ;DD (paitsi minä, onneksi!)
Paljon oli porukkaa ja ihanaa oli! Kiitos kaikille! Suurimmat kiitokset kuuluvat tietenkin tämän suurimman lahjan antajille! Mahtavaa!<3


Ps. Tiia taitaa olla A kirjainten kanssa seikaisin ;o

Paljon olis vielä kerrottavaa, mutta se jääköön salaisuudeksi ;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.