IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 20.10.2006 20:30

Nyt on sitte selvitty Tampereesta. Tai ei nyt ehkä niin vielä selvitty..meinaan, nuha jatkuu ja kaamala väsy.:D Menomatkalla oli kyllä virtaa..Leikittiin pientä roolileikkiä ja opeteltiin nimiä!:D Ku päästiin perille, mentiin tietysti ensimmäisenä juomaan kuppi kuumaa. Kaikilla meinas ääni loppua. Tai ehkä kaikilla, paitsi Tintskulla ja Epöllä.
SITTE mentiin Sokos Hotel Villaan viemään tavaroita ja laittautumaan shoppailuuuun! Koko päivä käveltiin ja oltiin jo aiva väsyksis ku mentiin takasi hotellille. Mutta väsy ei kauaa painanu, ku silmis pyöri vaan Tampereen yö ja hikiset baarit. Laittauduttiin muutama tunti ja sitte suunnistettiin hotellin vieres olevaan Ellunkanaan. Aluksi oli hiljasta, mutta rupeshan niitä ihmisiä sitte tulemaan. Ellulla ainaki oli hauskaa, ku Tiitsa ja mä puhuttiin opiskelusta ja Ellun pikkusiskon kouluista.:DD voi vitsit oli hauskaa!
Siitä sitte jatkettiin Hämeenkadulle.. Hiljaa me matkattiinki.. Tai likat matkas, ku Ellulla oli vaikeuksia!:DD kyseltiin neuvoja ja tutustuttiin miehenalkuihin, joille viidenkymmenensentin kalja oli tärkeempää ku naiset!:DD
Todettiin myös sillä reissulla, että (kaikki) Onnelat on Anttilan läheisyydessä. Tai Ellu sen tais todeta.:DD Ilta jatkui vielä pitkään..Tai yö.;D Ja lopuksi sitte selviydyttiin tietenkin hotellille.. Matkalla tutustuttiin entiseen Törnävän asukkaaseen..kuunneltiin sen elämän historiaa pitkän aikaa.. kunnes "MERVI" soitti ja käski hotellille takasi:D:D Ellu yllätti, että on kotoisin Espoosta;o
Aamupalalla oltiin kyllä niin rumia ja nälkäsiä, että täydelliset perheen äidit katsoi meitä aika pahasti.:D Kun oltiin pöllitty pullat ja menty takasi huoneeseemme, mentiin suihkuun ja käytettiin kaikki aika hyödyksi ja tultiin vasta muutamaa minuuttia ennen huoneen luovuttamista pois.:D siivoojaa odotti pieni yllätys;) Tiia sitä taiski epäillä, että siivoja on vissiin kuollu meidän huoneeseen!?:O Sitten mentiin vielä tekemään viimeiset ostokset ja päivän päätteeksi käytiin kivassa kahvilassa. Eräs Seinäjokisen isä taiski omistaa sen ;):DD Onneksi likat antoi mun valita pöydän, koska se oli kyllä hauskin kahvilareissu ikinä!
Haettiin vielä tavarat hotellin tavaratilasta, ja saatiin lisää vihaMIEHIÄ ja vihaNAISmiehiä!!;( Ja siitä sitte mentiinki junalle.
Vatsalihakset on kyllä varmaan taas näkyvis, ku naurettiin niin paljo koko matkan aikana!:DD <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.