IRC-Galleria

jennyw

jennyw

Thinking about the things that made me a sad panda.

Dumb Comedy Dressed up in a SuitTiistai 14.11.2006 17:03

Viikonloppu meni kauniisti, vähän krapulassa ja pahan hajuisessa hengityksessä, mutta silti erittäin kauniisti. Kaikki kaunis loppuu aina, mutta onneksi se jatkuu parin viikon päästä. Jäämme siis odottelemaan jatko-osaa.
Tämän päivän tunnit loppuivat niin aikaisin, että tuli ihan tylsää ja ehdin täällä pyörähtämään pidemmissä määrin. Vielä tietenkin olisi jotain tekemistä, mutta toisaalta jaksa aloittaa mitään tylsää, kuten näytelmien lukemista tai draaman historian kertaamista. Voisi kuunnella levyjä ja suunnitella huomista laulutuntia.
Otan vastaan ehdotuksia syntymäpäivieni vietosta kaikilta mukaan haluavilta, itselläni ei juurikaan ole ideoita tai oikeastaan suurempaa halua tehdä mitään räväkkää. Olen tullut vanhaksi. Minut voi aina yllättää yllätysjuhlilla, tietenkin *winkwink*. Ja toiseksi pyytäisin apua siinä, että minne helvettiin menen opiskelemaan ensivuodeksi, Suomesta ei nimittäin tunnu löytyvän enää toista järkevää kansanopistoa joka suostuisi ottamaan minut tai minä sen vuodeksi kaverikseni, aikaa tappamaan. Toisaalta ei löydy mitään kouluakaan. Parempi kai vain hautautua sänkyyn ja odottaa että se nielee minut sisäänsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.