IRC-Galleria

jessicaaa_

jessicaaa_

muokkaa tilaasi

Olipa vain ilta taas vaihteeksi!Lauantai 20.12.2008 23:42

Tulin eilettäin kotia joskus yheksän maissa ihan väsyneenä ja halutti kaljaa ko perkele. Siinä sitten mietin hetken ja raahasin mun huonekaverin Jinin ylös ja käskin lähteä mun kanssa klubbaileen. Vastahakoisesti tyttö vain meikkas ja lähettiin bussilla Leicester Squarelle. Siellä käytiin eka syömässä Pasta Hutissa (Pizza Hut) ja sit siirryttiin semmoselle klubille ko Zoo.

Zoossa me hilluttiin meidän brassikavereiden kanssa pilkkuun saakka ja hukkasinpas puhelimenki. No, menin sit sille vahdille et mulla on puhelin hukassa ja se et mimmonen. Sanoin et Sony Ericsson semmonen punamusta ja se otti mun puhelimen taskusta eikä meinannu antaa sitä mulle eka ko piti kuulemma varmistaa et se on mun puhelin. Käski soittaa siihen. Kysyin ihan asialliseen sävyyn, että millä se olettaa mun soittavan siihen ko mulla ei oo puhelinta eikä harmainta muistikuvaa mun omasta numerosta. Sit se kummiski anto sen takas. :)

Eksyttiin jatkoille brassien luo ja aamukuudelta jatkettiin matkaa kotia. Ihan jees, olin vain niin päissään et Jin häpes mua ko nauroin ja huusin siellä pitkin katuja. Sitten kiskoin mun tappokorkkarit pois jalasta ja kävelin sukkasilleen. Siinä ihmisten kattelessa oli kiva loilotella jotaki... Ei yhtään aamulla sitte hävettäny kulkea tuossa kymmenen maissa pankkiin silmät ristissä ja haissen vanhalle viinalle...

Tänään käytiin sit Jinin kanssa ostoksilla. Käytiin hakeen jotain tarpeellisia juttuja ja sitten jotain vähemmän tarpeellisia, mut kivaa oli. Käytiin surisuttamassa dildoja Ann Summersilla, kunnes vahti tuli ja käski meidän lopettaa, ettei ne kulu, hmmm... Sitten kuljailtiin pitkin Primarksia pöljät lasit päässä ja testattiin saunatakkeja ja mallattiin siinä peilitten eessä. Ei ihmiset vissiin kattonu.
Oli ihan tajuttomasti ihmisiä liikkellä, ko oli lauantai. Siellä Oxford Streetillä oli aivan turha ees koittaa liikkua eteenkäsin. Siirryttiin sitten bussipysäkille ja matkustettiin kotia syömään.

Nicole, mun toinen kämppis lähti eilen Saksaan, joten ollaan Jinin kanssa periaatteessa kahdestaan täällä. Saa nähdä kyllästytäänkö toisiimme, ennen ku Nicole tulee takas. Kenes kanssa nyt käyn tupakalla iltasin, vissiin pakko käydä yksin ko ei Jin suostu tulla mukaan...

Hauskaa joulunodotusta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.