IRC-Galleria

jessicaaa_

jessicaaa_

muokkaa tilaasi

This is for you my lady!Maanantai 22.12.2008 17:44

Oli eilen kiva ilta The Unicornissa. Siellä otettiin pari kaljaa ja kuunneltiin livebändiä The Dead Seed. Kivaa oli. Sain myös omistukseeni yhden kipaleen. Pat sanoi että se biisi oli mulle todella kauniisti. Olin ihan otettu ja myöhemmin se tuli sitte jutteleen mulle ja sano että se tarkotti oikeasti sitä, että oon kaunein nainen ikinä. No, totta kai se vaan sanoo niin, mutta oli se silti sulosta.

Sitten, kun pubi meni kiinni niin me VIP:it jäätiin sinne vielä juomaan kaljaa ja kuuntelemaan musiikkia. Rentoa porukkaa. Tänään olis tarkotus mennä käymään Leen ja Livien luona teellä. Ihan jees.

Tänään vielä vapaa ja huomenna töihin! Aion nyt kyllä nauttia vapaapäivästäni ja lähteä käymään postissa ja ruokakaupassa. Sitten hymyilen iloisesti kantaessani kahta tai kolmea kassia täynnä ruokaa. Mm, ihana vapaapäivä, just semmonen ko oon kuvitellu et vapaapäivät on. Mikäs siinä rentoutuessa. Aajoo, ja nautinnollisemmaksi päivän tekee se fakta, et tänään on vielä siivouspäivä!

Ai että kun on taas kivaa. Mutta joo, on se ihan mukava sit illalla rentoutua telkkarin ääressä ja nukahtaa sitten. Huomenna kun on töitä taas vaihteeksi. :)

IKÄVÄ<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.