IRC-Galleria

boogie..tylsää..Perjantai 05.12.2008 01:03

"Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 4 ihmistä tekemään saman."

1. Rakastan kattoa elokuvia yksin. Ja jos joku tulee sitte istuun siihen mun kans kesken elokuvan, tapaan vaan lähteä tai otan koko leffan pois sieltä koneesta koska suutun niin pahasti jos joku tulee ja keskeyttää.

2. Oon nykyään tosi vihamielinen ja suhtaudun kaikkeen negatiivisesti.

3. Aina ku kukaan muu ei oo kotona niin tapaan olla ekstra super kiltti meijän koirille ja annan niitten tehä melkein mitä vaan ja annan niille herkkuja. Koska muuten ne aina ajetaan pois olohuoneesta :( Ne on täällä nytki. Ja aina heti ku porukka on lähteny töihin niin käsken niitten tulla tänne. Muutenki kun tykkään niistä niin paljon ja tykkään niitten seurasta vaikka ne vaan nukkuiski mutta tykkään siitä ku ne vaan on tässä lähellä. Kissat kans.<3

4. Poistun talosta noin 2 kertaa viikossa.

5. SE kuuluisa "Rääsy" on mun pinkki riepu mitä kannan mukanani minne tahansa meenki. Se on aina mukana. Saan sen mahtumaan jonnekki AINA.

6. Haistelen aina parfyymejä. Jos mulla esimerkiksi on parfyymiä kädessä tai jossain vaatteessa niin sniffailen sitä koko päivän ihan innoissani. Ja aina ku meen johonki parfyymi liikeeseen niin mulla on varmaan miljoona eri sellasta tesi lappua taskussa sen jälkeen ja sitte matkalla kotiin sniffailen niitä.

7. Mulla on tuoli addikti. Rakastan tuoleja! Aina kirpputoreilla silmäilen kaikkia ihania tuoleja ja haaveilen aina ku sais sen ja sen tuolin vaikka mun huoneeseen ei mahtuiskaan paljo mitään. Kellot on vähän sama juttu. Rakastan kelloja. Kellot on ihania.

8. Eilen aloin tykkään lumesta. Toissapäivänä vihasin lunta.

9. Joskus vielä tänäkin päivänä, jos on oikeen tylsää, niin otan esiin mun "lemppari" barbi nuket ja leikin niillä ihan oikeesti. Ja laitan niitten hiukset hienoks ja puen niille jotku hienot vaatteet.

10. Vihaan housuja. En voi sietää housuja ja aina jos "joudun" pitään housuja niin meinaan tulla hulluks ku kaikki sitte näyttää niin kauheelta päällä ja haluan vaan repiä ne pois ja laittaa jonku mekon tai hameen päälle.

En haasta ketään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.