IRC-Galleria

ugh.Perjantai 30.10.2009 01:41

joo'o.
voi vittü.
miks elektroniikkalaitteiden pitää olla aina niin vittumaisia?
ihan ku ne tekis sen tahallaan...gah.
ja jos ne ei jotain vittuile niin sitte netti -__- tää paskanaama kans jaksaa joka ikinen päivä käyttäytyä niin kivasti että tekis mieli tehä jotain pahaa sille. ja aina just sillon ku on kiire tai ei oo niin kauheesti aikaa...nii sit pitää alkaa vittuilemaan ja olemaan niin vitun vaikee ja voi että.
ärsyttää.
nyt tuo alakerran dvd'ki on ihan...paska. tekis mieli heittää se ulos kokonaan.
no joulukuussa ja tammikuussa saan katella leffoja kunnon laitteista eikä tarvi pelätä ettei se toimi.

niin siis mun piti kattoa leffaa tänään mut sit ku se pätki taas ylläri niin vitusti, otin sen pois ja putsasin, sit laitoin takasi ja eeeeiiii ku oli muka joku "defekt i skiva" ja vitut. noin se näyttää vähän väliä. sit kokeilin uudestaan ja ei ku koko screen oli pimeä. ottaa niin päästä nuo sen temput ku aina on jotain. sama on tän netin kans.
tänään sain kamppailla sen kans päivällä ku oli vähän kiire. ottaa niiiiiiiiiiiiiiin päästä.

tiedän että puhun dvd soittimesta niinku ihmisestä. puhun kaikesta niin..en vaan osaa.



gahh. tänään ei nyt oo mikään oikeen menny niinku piti xD
ekaks, fammu tuli herättään joskus puol kaks ja käski tulla syömään ennen ku kirsti ja olavi tuli. no sit kirsti ja olavi tuli enkä ehtiny syödä ennenku ne tuli...joo tuo nyt oli tollanen ihan pieni juttu. mut sit tulin ylös ja aloin laittaan itteeni kuntoon ja sit tää netti alko vammailemaan ja kesti kauemmin ku piti saada itteni valmiiks. (ja jos mietitte että miks tarvin nettiä siihen, no siks koska halusin kuunella djangoa spotifystä samalla, ja jos netti ei toimi, spotify ei tietenkään toimi)..no sitte ku netti ei halunnu millään tehdä yhteistyötä, aattelin että kuuntelen sitte vaan jotain muuta itunesista...no sitte ituneskään ei halunnu soittaa mulle yhtään mitään...sitte alko ottaan päästä jo aika paljo ja päätiin vaan oottaa ja yrittää hillitä mun vihan xD sitte spotify alkoki soittaan mulle musiikkia ja rauhotuin ja laitoin itteni valmiiks. sit sen jälkeen mun piti mennä ellulle hakemaan mun sateenvarjo mutta sitte se ei muka ollukkaan siellä vaikka sitte myöhemmin turns out, se oliki siellä. eli en saanu sitä mukaani. sitte lähin kävelemään mummulle ja vaarille ja nekään ei ollu kotona. jarmo oli kotona ja menin sisään ja siellä oli joku sen ällö kaveri joka vaan tuijotti tosi oksettavalla tavalla, sitte häippäsin sieltä koska en todellakaan halunnu hengailla siellä sellasen äijän kans. sit menin kaupunkiin vähäks aikaa ja tajusin että mun lompakko oli kotona :) sit menin kotiin ja hengailin täällä. sit aattelin mennä prismaan mut fammu sano että mulla oli jo kolaa ettei mun tarvinu mennä mutta koska mulla oli super tylsää, halusin mennä kuitenki. sit menin ja ostin suklaata ja tulin takasi ja blablabla.
ja nyt koska se paska soitin ei voi toimi niinku normaalit soittimet, litkin kolaa ja syön suklaata tässä koneella...ihanaa. vois vaikka alkaa kattoon sitä skinsin kolmatta kautta ueestaan :)


näin tänään.
gaaaaaaaaaaah toivon todellakin että huomenna ei olis näin koomisen ärsyttävä päivä xD
ei voi muutaku nauraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.