IRC-Galleria

jiijoey

jiijoey

facebook.com/jiijoey

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 23:46

Amerikkalainen Mitchelle Deslatte, 25, erehtyi hieman osoitteesta etsiessään hotellia vankassa laitamyötäisessä. Kaatokännissä ollut Deslatte huristeli autollaan poliisiaseman pihaan ja marssi sisälle vaatien itselleen huonetta hotellista. Huoneen hän toki saikin, mutta ei aivan sellaista jota oli odottanut. Poliisit nimittäin viskasivat Deslatten välittömästi tyrmään rattijuopumuksesta epäiltynä.

Kaikki ylipainoiset makean ystävät voivat nyt tanssia kaksi askelta riemusta, sillä Sveitsissä on vihdoin keksitty suklaa, joka ei lihota syöjäänsä lähes ollenkaan. Suklaan kehittäjä Barry Callebaut kertoo kondiittoriensa keksineen salaisen reseptin täysin vahingossa. Nyt hänen tehtaansa pystyy valmistamaan suklaata, jossa on peräti 90 prosenttia vähemmän kaloreita kuin tavallisessa suklaassa. Callebautin keksintöä pidetään yhtenä makeishistorian merkittävimmistä. Kauppoihin ihmesuklaata saadaan näillä näkymin kahden vuoden sisällä.

Australialainen Rajah Theiveneraeas, 54, hermostui pahanpäiväisesti palattuaan väsyneenä töistä kotiin ja huomattuaan, ettei hänen vaimonsa ollutkaan laittanut lounasta valmiiksi. Herra Theiveneraeas raivostui tästä härskistä laiminlyönnistä niin pahasti, että päätti polttaa kotinsa ja vaimonsa sekä lapsensa sen mukana. Onneksi herra Theiveneraeasin vaimo ja lapset pääsivät kuitenkin pakenemaan liekkien keskeltä vahingoittumattomina. Nyt perheen päätä odottaa ainakin neljän vuoden vankeustuomio.

Kalifornialainen autovaras Antonio Fernandez Martinez, 21, keksi mielestään oivan tavan ryövätä ihmisiä. Hän asensi autoonsa vilkkuvat valot, sireenin ja kovaäänisen joiden avulla hän aikoi pysäyttää ihmisiä maanteillä poliisina esiintyen. Valitettavasti yhdeksi Martinezin ensimmäisistä uhreista valikoitui oikea siviilipukuinen poliisi, joka löi herra Martinezille välittömästi raudat ranteisiin tämän yritettyä pysäyttää hänet.

Japanilaiset tiedemiehet ovat kehittäneet laitteen, joka osaa kääntää koirien haukunnan ihmisten puheeksi. Noin 200 euron hintaan myytävän koiratulkin avulla piskien omistajat pystyvät tästä lähtien tietämään tarkkaan mitä heidän räksyttävä lemmikkinsä haluaa oikein sanoa. (ANTEEKS MITÄ!? :DDDDDD)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.