IRC-Galleria

o sole mio!Tiistai 30.12.2008 21:31

No en todellakaan laula oopperaa.

Joulu oli ja meni, viikko pois tatamilta (pidin ommaa lommaa) :D, mikä oli kyllä eilisen tekniikka- ja randoriharjoituksen perusteella täysi virhe, sillä nyt ei järki leikannut yhtään.

Mutta yks AIVAN LOISTAVA tilanne tuli viimeisessä randorissa: olin saada kaverin lentämään jollaki eri-seoi-otoshi -systeemillä mattoon, mutta sitte en vienykkään sitä loppuun asti ja arvatkaa tuliko ohjaajalta heti kommenttia? Noo, ensi kerralla sitte.

Eilen otin heti käyttöön lauantaina saamani huipputason puvun, joka on ollut erään oululaisen Suomen mestarin käytössä, ja hän käski pitämään sen puhtaana, kun hänellä itsellään se ei ollut vielä osunut montaa kertaa maahan :D. Perinteitä pitänee kunnioittaa :D.

Luin uusimmasta Demistä jotain ylikunnosta....

"Jos liikuntaa harrastaa liikaa ja treenaamista jatkaa, vaikka kroppa kiljuu lepoa..." (ei oo mulla ainakaan kiljunu)"...urheilun vaikutukset kääntyvät päälaelleen. Voimat heikkenevät, kunto laskee ja vastustuskyky heikkenee. Olo saattaa olla itkuinen ja ärtynyt, ja nukkuminen takkuaa. " (no nyt kuulostaa vähän tutulta) "Ylikunnon tunnistaa myös siitä, että harjoittelu ei enää huvita." (NO KYLLÄ HUVITTAA!!!)

Ai, että hyvän makuista konvehtia. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.