IRC-Galleria

NiijooMaanantai 28.12.2009 15:10

Haluun kaksion mis on sauna, kylpyamme ja kivat naapurit. Siis kaikkea mitä tämä kämppä ei ole. Ja sitte töitä millä maksan sen. Kiitos.

japSunnuntai 27.12.2009 23:55

Sanat eivät riitä kertomaan,
tuskin niitä tarvitaan.
Riittää kun sä hiljaa oot mun
ja mä sun, kokonaan.

MOIIPerjantai 25.12.2009 20:04

Tänään olen syönyt hyvin. Kohta tyttöjen kanssa nauttimaan illasta. =) Vähän kyllä väsyttää mut kai se ohi menee.. Huhhui. Kiva ku tällee joulun aikaan kaikki vanhat tutut on Ukissa ni niitäkin näkee. Nyt jo nähny Emmin, Jannen ja kohta Jonnan. Illalla varmasti näkee vielä enemmän. Hui hai hoi. Hauskaa loppuvuotta kaikille. Saa toki ilmotella jos jostain ilmestyy uudeks vuodeks jotku jäätävät bileet :D

hoiKeskiviikko 23.12.2009 19:18

Koko viime viikko oli erittäin mukava ! Jokainen päivä on ollut hyvä, loppua kohti vain parani. Tälläkin viikolla oon ollu iloinen. Mun pää on varmaa seonnu lopullisesti. :D Oli lauantaina Aqussa kivaa, vähän piti koskee Uniklubin laulajan persettä, krr. Se ei tainnu oikein tykätä ku koskettelin sitä. SSe ja masa. Sitte maanantaina Jeninan, Emmin ja muitten kanssa pikku tumut lukion puurojuhlissa. Jestas mitä touhuu sielläki hahhah :D no, olipahan hyvää puuroo ja kivaa oli. Nyt oon sitte vaa ollu Kalannissa ja koristellu joulukuusen sun muuta. Lallallalalalaaalllalalaaaa hyvää joulua vaan kaikille, katoan taas Kalantiin pariksi päiväksi !

jooLauantai 19.12.2009 01:22

Huomenna serkun valmistujaisiin ja sitte Aquu tyttöjen kans kattoo Uniklubii. : D Tänää oon ollu jo kasilta töissä (?!) ja sitte tehny joulusiivouksen. Aijai. Paketoin myös joululahjoja. Ja nytte oon ollu koko illan kiltisti kotona. Hiuka oon ylpee itestäni ! Pian pitäis mennä nukkumaan että jaksaa huomenna taas herätä. Äh. Uniseuraa kaipaisin kovasti. Mut ku ei ni ei :D:D Kaik muut vaa ryyppää ja mä meen nukkuu. Joskus ihan hyvä näinkin.

Käärmeet aikovat syörä meirät !
Hyvää yötä Timon, Pumba ja Jenina.

-Keskiviikko 16.12.2009 00:11

I hate that I love you.

juuuuMaanantai 14.12.2009 15:15

Tänään on hyvä päivä, eilenkin oli.
Lauantaina oltiin Veeran kanssa sitte Villen synttäreillä. Oli kyllä hauskaa ::D "Hei Kapak älä unohda sun johtoo!" :D:D:Ddddd Veera on aina ollut penaalin terävin kynä =) Oivoi. Eilen sitte vaa jumittelin Kalannissa ja sitte illal vähä ajeltii.. thi =) Tänään pitäis Viivi nähdä jossain välissä ja vois kai siivotakki. Ja illasta ei koskaan tiedä ;)
Lauantai kattoo Uniklubii ! Sitä odotellessa.

ps. ulkon on kylmä

fgLauantai 12.12.2009 02:35

Raumalla oltiin siis mutsin kanssa vähä ostoksilla. Löydettii vaik mitä kivaa! Sit illalla ajeltii Jonnan ja Harrin kans Laitilassa ja jotai.. Nyt on uni. Huomenna Villen 30v. synttäreille. Ja näin. Öitä.
ps. haluun lihaa

fPerjantai 11.12.2009 01:50

FUUUUUUUCKKK YOUUUUUU ahalalalllalalllalaaaa
Onneks huomen on luvassa hyvä päivä! Pääsen shoppailee ja näen Irskun ja Samulin. NI. Ja jos erittäin hyvä tuuri käy niin myös raakaa lihaa. Hmm. Suck my dick honey. =)

ps. äiti on kiva

Tuulia milloin näen sinut ?

khjkjTiistai 01.12.2009 13:16

Eilen olin Jyväskylässä. Tänään Turkuun Jenskulle yöksi. Huomenna etsimään Viiville kenkiä ja torstaina töööihin. Oivoi.
ps. en ollu perjantaina humalasha.
pps. Tomi ja Mika en kuskaa teitä enää ikinä <3

VÄSYTTÄÄ !