IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 00:56

Oltiin hienona:) ps. Tj5 <3

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2008 12:57

oisko enää tj7 :o

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 16:23

"Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?"
-Pikku Myy

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 14:35

Pääset ihon alle
Ja isket syvemmälle
Silti sä oot mulle
kaikkein tärkein
Päästin sut lähelle
ja haluan että siihen jäät
Vaikka se sattuis.

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 18:52

Mulle joku sanoi, että tosimiehet tekee pelimiehiä ja tuhkamunat lipunmyyjiä. Voit arvata onko meillä poikia vai tyttöjä.

Kolmen pojan daddy

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 12:37

JUHANNUSHOROSKOOPPI:

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo juo ja juo, itkee, juo juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.06.2008 11:55

Kauneus on elämys,
ei mitään muuta.
Se ei ole mikään määrätty
malli
tai piirteiden järjestys
Sen tuntee.

D.H.Lawrence

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 14:27

- Jos huutaisit yhtä mittaa kahdeksan vuotta, seitsemän kuukautta ja kuusi päivää, tuottaisit tarpeeksi äänienergiaa lämmittääksesi yhden kupin kahvia.

- Jos piereskelisit tauotta kuusi vuotta ja yhdeksän kuukautta, tuottaisit tarvittavan määrän kaasua saadaksesi aikaan pienen atomipommin energian.

- Ihmissydän pumppaa sellaisella paineella, että jos se pumppaisi veren ruumiin ulkopuolelle, verivana ulottuisi yli yhdeksän metrin päähän.

- Sian orgasmi kestää kolmekymmentä minuuttia.

- Torakka pystyy elämään yhdeksän päivää ilman päätä, ennen kuin se kuolee nälkään.

- Kun hakkaat päätäsi seinään, käytät 150 kaloria tunnissa.

- Rukoilijasirkkauros ei pysty pariutumaan kunnolla, mikäli sen pää on kiinni vartalossa. Naaras tekee aloitteen seksiin repimällä uroksen pään irti.

- Täi pystyy hyppäämään 350 kertaa ruumiinsa pituuden verran. Ihmisellä sama tarkoittaisi sitä, että pystyisi hyppäämään jalkapallokentän pituisen matkan.

- Kissakalalla on yli 27 000 makunystyrää.

- Jotkin leijonat parittelevat yli 50 kertaa päivässä.

- Perhoset maistavat jaloillaan.

- Ihmisen voimakkain lihas on kieli.

- Oikeakätiset ihmiset elävät keskimäärin yhdeksän vuotta pitempään kuin vasenkätiset.

- Norsut ovat ainoita eläimiä, jotka eivät osaa hypätä.

- Kissan virtsa hohtaa mustassa valossa.

- Strutsin silmä on suurempi kuin sen aivot.

- Meritähdellä ei ole aivoja.

- Ihmiset ja delfiinit ovat ainoita eläinlajeja, jotka harrastavat seksiä saadakseen siitä mielihyvää.

9.6 ♥ Maanantai 09.06.2008 11:46

Vuodessa on tapahtunut paljon, olemme kokeneet iloa ja surua, vaikeuksia ja onnistumisia, huonoja sekä hyviä aikoja. Silti olemme tässä, yhdessä.
Ehkä myrskyjä onkin siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.
Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen -Eleanor Roosevelt-

"Sydän ymmärtää, mitä kieli ei koskaan ilmaise ja mitä korvat eivät voi kuulla."[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 19:26

Heyo Captain Jack ;)