IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 20.01.2009 20:59

1. Listaa asioita 15 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. Onneks tutustuin suhu, oot huipputyyppi. Sulle pystyn kertoo ihan kaiken, ihan kaiken. Ku kerron sulle asioit, mun ei tarvii hävetä mitää, varsinki ku jauhetaa;) Tiiän että suhun voin luottaa ja ymmärrät mua. Nähää liian harvoin, toivottavasti se ei vaikuta millää taval meijän väleihi.

2. Oot tosi kiva ja ihana sillon ku sä ite haluut olla sitä. Välil sun jutut menee kyl ihan yli. Tiiän että ystävät on ollu sulle mones asias tuken, mut hei mieti, ei nekää kestä sitä kaikkee typerää käytöst ja sanoi mitä välil sanot. Oon ollu nii ilonen että saan olla sun kaveri, mut välil tosi pettyny suhu. Hyvätkää ystävät ei pysy jos ei pysty seisoo sanojensa takana ja arvostamaan niiitä.

3. Sä oot aina niin negatiivinen. Mikää ei oo sulle riittävästi. Sulle kelpaa vaa täydellisyys. Oot oikeesti hyvä mihin sä ryhdytkää, älä aina epäile taitojas. Kaikkii muit vaa vituttaa sun ku sanot että oot paska, vaikka et oikeesti oo. Järkee pelii.

4. Välil mua vituttaa nää meijän välit, mut suurimmaks osaks ei yhtää. Sä syytät tästä vaa mua, ainaki niii puhut mulle, mut mieti, tää ei johdu vaa musta. Riidas on aina kaksosapuolta, mä oisin ollu valmis sopii sillon, mutta sua ei kiinnostanu. Enää se ei juuri haittaa mua.

5. Luulet olevas kaikkein paras ja fiksuin. Esität aina niin tietäväistä, vaikka et todellakaa aina oo oikeessa. Jos sä sanot jotai, oot ittes mielest aina oikees. Halveksit muita, varsinki parii tyyppii ihan syyttä. En tajuu miten joku oikeesti jaksaa sua. Luulin sillon joskus, että olisit tosi jees, mut ei kestäny ku vähä aikaa tajuu, että oot oikeesti aika itserakas paska. Välität vaa niistä, jotka oikeesti tunnet kunnol, ketkä on tyylii sun bestiksii.

6. Meijän välit huononi jossai vaihees tosi paljon, en tiiä kumman syytä se oli. Onneks ollaa kuitenki nyt saatu sovittuu, ja meil on taas melkee samanlaiset välit ku joskus oli. Tiiän että voin kertoo sulle mun ongelmii ja ne ei levii eteenpäin. Uusii ystävii tulee, mut vanhat säilyy.

7. Sun elämää mahtuu enää tasan kolme asiaa. Ja se on tosi sääli. En haluu että siinä käy sillee. Miten sä voit tehä sillee, vaikka vannoit, että sä et tee sillä tavalla. Sä et tajuu vaikka sulle on sanottu siitä.

8. Tajusin täs vähä aikaa sitte, että oot oikeesti tosi huippu tyyppi. Oot nii rento, ilonen ja tosi luonteva. Suhun haluun tutustuu lisää.

9. Toisaalta me ollaa hyvii kavereit ja meijän pitäis perjaattees pystyy luottaa toisiimme. Ollaankohan sit pohjimmiltaa kuitenki nii erilaisii, ettei voida olla koskaa parempii kavereit ku nyt ollaa. Tuntuu, että jutellaa aina vaa jostai ihan turhasta, vaikka mielessä olis jotai muuta.

10. Sä pidät omaa suosiotas nii varmana, että kohtelet niitä vanhempii kavereit huonosti. Sä oot tosi mukava ja sosiaalinen, mut muista: älä unohda niit vanhoi kavereit ku saat uusii kavereit.

11. Oltii ennen läheisii, mut nyt jutellaa tosi harvoin ja nähää viel harvemmin. Sano jos ei kiinnosta, mut mua vituttaa jos tää oli nyt täs.

12. Sust on tullu tosi läheinen, me ollaa tosi samanlaisii. Sä oot kiinnostunu samoist asioist ku mä, sun kaa niist voi oikeesti jutella. Sä et arvostele niit tai oo koko ajan "loooooool"

13. Oon ilonen että me ollaa tutustuttu. Tiiän, vaikka ei koko ajan juteltaiskaan, ni meijän välit ei katkee, koskaa. Ollaa tunnettu sen verran kauan.

14. Mitä sä tahot elämältäs? Haluuks olla aina tollanen luuseri kuka koko ajan valittaa ettei mikää oo hyvin. Sä voit ite tehä elämästäs elettävää ja siedettävää. Mut mieti ite millä keinolla.

15. Saat aina kaikki hyvälle tuulelle ku oot nii ilonen ja positiivinen. Saat muut nauramaan. Vaik välil tulis vaikeeta, pääset eteenpäin sun loistaval asenteel ja huumoril. Sul on paljon ystävii, johon voit aina tukeutuu. Vaikka oot ilonen, et oo tekopirtee. Osaat myös näyttää sillon ku suhun sattuu. Oot sitä paitsi luotettava ja rehellinen. Ei voi enempää toivoo. Pitää vaa nähä enemmän. Tiiän, että se ku me ei nähä on myös osittain mun syytä, mutta kaikki pitää korjata, eiks je?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.