IRC-Galleria

lövelövejuuSunnuntai 14.12.2008 02:25

kari on pervo. ei se mitään. koska se on ihana pervo ♥
kari syntyi eräänä... huhtikuisena päivänä (en mainitse numeroa, koska olen... no muistan sen melkein) vuonna 1994, vaikka kyllä luulisi että myöhemmin. karin kastenimi ei ole kari, vaan kati. mutta se nimi on kuopattu jo monta vuotta sitten. kaikki tuntevat tuon oudon pörriäisen karina.
sittemmin kari varttui kunnon pojaksi. hän aloitti jalkapallo harrastuksen. pian - tai pian ja pian - hän tapasi jorman, toisen jalkapallosta innostuneen pervon. siitäpä alkoi heidän yhteinen matkansa jalkapallon huipulle. he harjoittelivat ahkerasti, silloin kun pystyivät (heillä oli joitain ongelmia, karin ongelmista mainittakoon mm. hengenahdistus (mikä johtuu liiasta tupakoinnista) ja polvien kipuisuus (mikä taas johtuu siitä että hänen polvissaan on oven saranat). ja niin. unohtui mainita, he ovat alkoholiseja. kari raitistui.
karin kanssa jorma myös tapasi elämänsä parhaan ihmisen (heti seksi-sepin jälkeen), minkä takia tämän merkinnän kirjoitankin. kiitos kari ♥ kumarran kohti taloos, rukoilen sun puolesta joku ainut ilta (ja myös unissani).
no palataan tähän todellisuuteen, pois jorman mielen kiemuroista. todellisuus on karu. heidän jalkapalloilunsa loppui. joukkue kaatui. kari sai urheilu kieltoa holkkipolviensa takia. ja jorma nyt ei vaan jaksa (tehdä yleensäkkään mitään). eli he keskittävät kaikki voimansa siihen intohimoista suurimpaan, DATAUKSEEN ♥ (siinä sivussa tietysti tavataan tärkeitä henkilöitä)

kari.
kiitos:
♥kauhajoki (no mitä siitä jos vähä on suklaalle allergine)
♥örebro (en ees jaksa muistaa kaikkia juttuja sieltä ♥)
♥vaasa (tykkää vaasan vessoista)
♥oulu (ihana haju siellä hallissa ja sen ulkopuolella + KMF koutsi ♥)
♥kokkola (tyttökivaa ♥)
♥suolahti (jossa oli hirvee vessa)
♥seinäjoki (talvi ja se lissu :DD)

+ YLISUURI KIITOS 18.5.3008 ♥♥♥ sä oot tehny musta maailman onnellisimman miehen !

♥:lla
Jormasi

ps. mukana kuva karista (joka yleensä syö aina jotai, mutta harvemmin kun junsu)
tällä kertaa olimme käyneet mäkissä (=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.