IRC-Galleria

jodlaava_vuohi

jodlaava_vuohi

EI SE HAITTAA

meiillää eilenLauantai 21.03.2009 12:33

just ME. kyllä kaikki ymmärtää ko sanoo että ME. isolla ME.

Elisa ei päässy heti aluksi ko se oli käyttämässä koiria ulukona ja sitte me katottii ko se sielä pellolla käveleskeli koirien kans ja huijottii sille. ja oli sielä hannaki ja niien äiti jota luultii niien heliksi.

Sitte elisa tuli ja katottii HOUKUTUS<3. mutta ei läheskää nii hyvä ko kirja<3<3. muttta huippu silti:)
Repeiltii ehkä vähä väärissä kohissa..?:D se edwardin kyyläys oli vaa nii huvittavaa. sitte vaa kiva ko koko ajan kuuluu "hei tääki oli siinä musavideossa" ja "hei ei tää näi menny siinä kirjassa" :D

EMMETTIIIII oli ihanaaaaaaaa<<3<333 palio paremman näkönen ko eetvartti. aina ko emmettiiiii tuli nii piti vikistä että emmettiiiiiiiiii<3 tai ei muut vikissy varmaankaa. tai emminätiiä. olinpa järkevä. taas.

Ja ei MINKÄÄNLAISTA luokittelua meillä. "Ai onko TUO inkkari??" "Hei kato, emminä tienny että tuo on neekeri!" ja sitte se yks oli kiinalainen mutta siitä ei sen enempää ko se ei oo luokittelua.

Sitte ko se loppu [romanttisesti, paitsi se jatkuu ensi numerossa-juttu] nii mentii mun kamarii ja ennalla taas joku IHIMEEN hepuli. ja tuli siinä naurettua muutenki:D esim. jos liina ja elisa menis pilettämään nii ne istuis jossaki nurkassa syömässä esim. sipsiä ja pitämässä omia pileitää. [voipuneesti:] "tuo on hyvännäkönen."

jep, taas kerran kuolin nauruun. joskus uuellee taas:):) [ehkä jonnekki muualle sitte??:DD ja sitte me lopen päävytään meille.]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.