IRC-Galleria

johan-

johan-

Life's a bitch deal with it!
ei vittu et voi olla iha tylsää!


Koulu=päi vittuu
entajuu mitäs vittua vaihteeksi on koulunkäyntiini vaikuttanut tämä laiskuus et ei jaks tehä yhtää midi, käyn kuitenki ahkeraasti reeneis mut ei vaa toi vitun koulu nappaa yhtää siis ei vaa jaksais päntätä tentteihi se o iha vitun persseest ku väsy koulus sit koulust kotii ja reeneihi??? misäs vitun välis ne läksyt tehää??? en oikeestaa ymmärrä mitäs tapahtuu
tosiaan tämä voisi vähän kussahtaa tää koulu mut ei aina voi tehä kaikkee oikei
mut kyll kelpais elämää jokin vakituine naine et jos kiinnostuneit löytyy nii ei muutaku yhteyt muhu ja se o siinä pieni välimatka ei haittaa :)

Jaksais vääntää jotai shittii settii läpäl mut ei jaks
ainoo mitäs_ootan on kesä_loma ei sitä muuta jaksa oottaa et pääsee vaihteeksi kaljalle tuonne ulos se olis aikase jeeeeeeeees! mut jöööö ketä jaksaa lukee tämmöst shaibaa alust loppuu nii voihan toki selata alemmas ja pistää kommenttii et MITÄ VITTUA MÄ TEEN MUN ELÄMÄL???
rupesin kaverin kanssa tuossa miettii et miten kulutan elämääni nukun 1/3 osa elämäst 2/3 töis, reeneis, koulus et siin ja sit 3/3 päiväst menee sit muuhu hommii esim juomisee vklpn(en juo arkisin) teeveen tuijjottamisee yms....... kertokaa et mitäs tekisin ajankuluksi muuta kuin tuota IDEOI?


Johan- kiittää lukioista <3 ;) :PPPP
tommosta keliä ootelles et vois vetää tuommost ulkoo nii nähää pistän ilmotust et millo pääsen ulos VETOOOOO!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.