IRC-Galleria

jojouhanna

jojouhanna

döddädädä4

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 03:51

Hereil taas :D kyyyllä. Huomen..tai no tänää kaislikon väen pits tulla ja täytyy lähtee joskus puolen päivän aikaa kaupungille ja on polillakin aika. =) sit himaa ja siivoilemaan iltaa varten:)
Ihan jees. Saa nähä keitä tulee...vai tuleeko ollenkaa ;P
Ainiin! Ja meen 27.2. syli:n yhtee ryhmää kattoo millast siel on...:)
pyysin jos joku kaislikosta vois lähtee mun kans sinne ku eka kerta on kuitenki eka kerta...eli vaikein.;( mut toivottavasti se olis kiva ryhmä..ja siit olis apua.ku ei oikee ole muuta keinoa.
Ja sain sovittuu et meen tekee ruotsin kokeen 26.2.:) eli kyl aika huono päivä ku on muutaki sovittuu sillo mut hope so mä kerkeen :o :) juu-u. kyl ne asiat tästä...pikku hiljaa. ei ne nyt hirveen huonommaks voi mennä.. paitsi tänää oli kyl nii...joo. en jaksanu herätä aamulla ku vast joskus yhen aikaa ku aattelin et ei mul oo tänää mitää ja tyhjä päivä, ei voi odottaa mitää kivaa...
No ei se hirveen kivaa olekaan olla koko ajan yksin:( Liian vähän tekemistä päivisin. Tai olishan sitä tekemistä mutta mä en saa tehtyä mitää :( ainakaa semmosta mitä olis PAKKO tehä.
Siivoomiset ym onnistuu mut koulujutut on sit ihan toinen juttu. Äwwh. Tulee paha ja ahdistava olo ku ajatteleekin. Ja nyt mua alko ahdistaa huominen ku meen polille ja tiedän et juttelen sielläkin näistä asioista vaik en haluaisi.Ja sit mietin miljoona kertaa ennen sitä et mitä siel kerron vai kerronko mitää,valehtelnko vai oonko rehellinen.No nyt ainakin olen ollut suht. rehellinen ja se on kai hyvä juttu. Mut on vaan niin pirun vaikeaa kertoa omista asioista. Varsinkin ongelmista.
juu-u.mutta taijan tästä kohta puoliin lähteä nukkumaan että jaksan herätä aamulla virkeänä uuteen päivään;DD Morooo!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.