IRC-Galleria

jojouhanna

jojouhanna

döddädädä4

vittuTiistai 26.02.2008 19:10

mä varmaa oikeesti vedän kaikki ongelmii puoleeni, on oikeesti kunnon ongelmamagneetti.
ei vois paskemmin asiat olla. just ku luulin eilen et kyl mä täst selviin niin vittu mul pitäis muka tilill olla säästettyn joku 500euroa. arvatkaa vaan, onko, no ei helvetis! voi vittujen kevät. sit esitin siin palaverissaki et joo, kaikki on hyvin raha asioiden suhtee, kyl mä oon ottanu vähä kontrollii ja kyl se tästä. Mut vitut! hävettää ihan älyttömästi! se et valehtelin ja se et en osaa käyttää rahaa.
ähhh...voi perse. mä muutan koht porukoitten luo tätä menoo... kiva jos asumistukee ei tuukaa ens kuun alussa? sit mä en voi maksaa vuokraa ja sit menee kämppäki! voi helvetin helvetti.
jos mä voisin olla joku muu tän viikon ois ihan hiton siistii joku muu vois hoitaa mun asiat kuntoon...
ei hitto.... kyl mä tiedän et se on huomen edessä. sit ku se sossuki oli niin luottavainen mun suhteen! annan niin väärää kuvaa itsestäni. ja äitille en ehkä sano mitään koko asiasta vaik tekis mieli, mut tiedän et se vaan huutais ja mä en kestä sitä just nyt...! ja syyttelyt ja kaikki, ihan ku mä en tekis sitä itse jo tarpeeksi. mutta itse mä tän kaiken oon saanu aikaan..ehkä mä..selvini tästä.ehkä. nyt itkettää niin paljon että.

mut raija oli ihana. se heitti mut kaupunkiin ja anto mulle "henkilökohtaisen" lahjan...
ollaan puhuttu raijan kanssa ninni poijärvestä vähän ja se anto mulle sen uusimman cd:n!
ja ette ikin arvaa... siin oli sen nimikirjoitus! siis miten kaunis lahja. ja kaunis korttikin oli mukana.
tuli niin hyvä mieli. meinas ihan alkaa itkettääki :/ raijal ja mulla on ollu niin hyvät keskustelut ja nyt lauantaina on sit vika ja. nii. jää älytön ikävä! raijalla ja mulla on vaa synkannu nii hyvin...
ja entä minna! sitäki tulee kauhee ikävä. :/ <3 hmmhh...

mut kävi täs äskön ajatus mielessä. et jos mä vaan kohtaisin mun ongelmat silmästä silmään
ja kertoisin huomenna sossulle miten asiat on. se olis rohkeeta. vaikeeta, hiton vaikeeta, mut rohkeeta. hmm juu. jään miettimään. ja tiedän kyl et pystyisin tekee sen. ehkä teenkin.teen.
se on paras vaihtoehto. kävi mielessä niin monta asiaa: tappaisin itseni(kyllä, mutta se nyt olisi kaiken huippu) joisin vaan itseni hirveeseen kaatokänniin, viiltelisin...mutta mikää noista ei auttais. paitsi pois meneminen, mutta mä en oikeasti halua sitä! en mä halua lähteä täältä ainaka nyt.
ja se olis niin pelkurimaista. kyl mä pystyn kohtaamaan mun ongelmat!! jeeps. mut meen kattoo dr.philii :D harmi et nyt ei oo mitää raha juttu neuvoi... viimeks oli :D mut meen nyt moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.