IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

tehtäväTorstai 02.02.2006 17:01


TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

nonnih... voi sun kanssas astemio. mist tälläst keksit! no niin... hmm... mitäs löytyis... no:

1. en koskaa leikkaa kynsiäni... koska Revin ne... hei, pääseepähä halvemmal! : D

2. liittyy seuraavaa... ko revitty kynnenpala on käsis sitä ei voi heittää pois enne ku oon pyöritelly sitä jonku aikaa=kauan somissani!... mikä nautinto x D (joskus tähä liittyy viel loppuhuipennus: pyöritetty ryntys oleva kynnepala nipataa matkoihinsa... )

3. mul on ihme pakkomielle saad helie kännii ko käki x D mun mielest se on aina liia selvä ko alotellaa jossai ... weird.

4. ko höylään juustopalaa sen pitää ol Just sopivan paksune. jos joku kohta on korkeempi ko toine ni juusto on kelvoton syötäväks! (hmmm, mahtoks kukaa ymmärtää ees... : )

5. pystyn juomaa litra tolkul kolaa (vaik se olis laimeet ja hiilihapotont joka on lojunu huonees mont päivää....) sairasta.


nonnih. siinä oli. haastan :

Crystal-Meth
zjanaina
kande^
_harjetten_
Antzku83

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.