IRC-Galleria

jolly_jade

jolly_jade

jasminvanessacarolina.

Uusimmat blogimerkinnät

Jebs, tänään olin töissä kymmenestä puol kolmeen.

Päivä vaan alkoi aika huonosti :D
Taistelin puol tuntia oven kanssa, enkä saanut sitä auki.
Pyysin paria ohikulkijaakin auttamaan, mutta nekään ei saanut, no lopuks viereisen Ärrän täti tuli aukasee sen. :D Hah.

Pääsin sisään sitte tasan kymmeneltä ja laitoin meganopee paikat kondikseen.

Noh, sit yks ekoista asiakkaista halus espresson.
Ihmettelin, että kui siitä tulee kokoajan semmosta tummaa paksua litkua vaikka tein kaiken samalla tavalla kun aiemminkin, enkä oo aiemmin sen tekemisessä epäonnistunu- en edes ekalla kerralla.
No, tein sitte neljä viis kertaa saman vielä ja sotkin paikkoja ennen ku tajusin soittaa ex-työkaverille ja kysyin; "Hei, tosta erikoiskahvikoneestakin varmaan voi loppua vesi...?"
Tähän ex-työkaveri; "Ai joo, enhän mä oo muistanu ees näyttää miten siihen lisätään vettä."
Vika ei siis ollut minussa. Pompin vähän väliä tälle miehelle joka odotti espressoaan kiltisti varmaan puol tuntia sanomassa "Anteeks, menee vielä hetki.." "Haluutko jonkun leivoksen ku jouduit odottamaan.." jne..
Tää vastas onneks, ettei sillä oo mikään kiire ja sit onneks kun sain veden lisättyä ja vihdoin tehtyä sen espresson kunnolla, niin se maistu ja näytti kuulemma siltä miltä pitääki :D

No en mä sitte loppuaikana enää kauheesti sählännyt, jotain pikkumokia tietty sattu, mut naureskelin siellä vaan itelleni ja kerroin asiakkaille olevani uus ja vähän hakoses viel :D

Tänään oli ihan järkyttävä määrä asiakkaita. Kymmenestä melkein yhteen ois tarvinnu 50 kättä.
Ei ainakaan ollu tekemisen puutetta ja aika meni ihan törkeen nopeesti JA olin sen ajan polttamatta ku ei ois millään kerenny ees röökillä käydä. :)

Sen jälkeen sitte rauhottu ja kävi "sopivin" välein asiakkaita. Loppuaika meniki sitte siinä kun juttelin jonkun mukavan vanhahkon naisen kanssa(, joka oli ulkonäöltään, jutuiltaan ym ihan mun edesmenneen mummin olonen ja näkönen. Tuli mummia ikävä :s) 1h30min, vilasin sattumalta kelloa ja huomasin, että onki aika sulkea paikka.

Ainii, sain yhdelt mieheltä 9e tippiä :D

Mutta joo, on toi kyllä kivempi noin, että on paljon asiakkaita ku eilen meinasin kuolla tylsyyteen ku oli vaan pari asiakasta per tunti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.