IRC-Galleria

jolly_jade

jolly_jade

jasminvanessacarolina.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 19:17

Tai kai se Pääsiäisestäkin kirjottaminen luonnistuu nyt jotenkuten. :D Pääsin näköjään vauhtiin.

Eli;
Torstaina aloteltiin Kristan kanssa meillä samalla kun laittauduin, sit mentiin Marikalle ja sieltä lähettiin Bohemiaan (jesh, eka kerta. Tai toka. Not sure :D Ei kaikkea voi muistaa).
Kristaa en siellä pahemmin nähnykään ku olin Marikan kanssa tanssilattialla melkein kokoajan ja Krista poukkoili siellä minne sattuu :D Hah. Oli kyl tosi hauskaa.. Tanssittiin ja hassuteltiin oikein huolella.
Jatkoiltiin sitte Myllikässä..
Perjantaina oli tarkotus nähdä Veeraa, Neaa, Petraa mut olin niin huonossa hapessa ettei pystyny. Pizzakaan ei auttanu. Yhen siiderin ja viinapaukun sain alas mutt se oliki sitte siinä ni jätin suosiolla menemättä mihinkään.. Tyhmäähän se on väkisin ottaa.
No, lauantainaki oli aika ryytyny olo vielä, sai kyl juotua (oltiin Vuosaaressa alottelemassa), sit kävin Fantsussa ekaa kertaa (ei oo mun paikka kyl, jumalauta mitä pissisheruherumeininkiä. Lol.) muttei sielläkään jaksanu sit edes tuntia olla ni tulin suosiolla kotiin nukkumaan.
No, sunnuntaina menin päivällä faijan luokse käymään ja sit sieltä lähdin alottelemaan Kallioon, sieltä sitten Sportiin, Prahaan ja Rocksiin ja tuli oltua ihan super(ärripurri)kännissä. Oivoi, mut hauskaa oli kuitenki..
Maanantai-aamuna ei sitte ollukaan niin hauskaa. Oli taas semmonen krapula, ett oksat pois. Tällä kertaa ei ihme kyllä serkku tullu kylään mutta lähellä oli. Olin varma että kuolen siihen oloon.

Ohhoh, sainpas lyhyesti (ytimekkäästä en sitte menis sanoo mut kuitenki) kirjotettua noista neljästä raskaasta päivästä. :D Kiitosnammoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.