IRC-Galleria

jolly_jade

jolly_jade

jasminvanessacarolina.

Uusimmat blogimerkinnät

-"Tullessaan julkisuuteen Jasmin oli hädin tuskin 13-vuotias. ... Jasmin on kertonut olevansa muotifriikki, jonka rahat menevät vaatteisiin. ..."

-"jasmin 200 lev Yli kymmenen vuotta julkisuudessa ollut ja lööpeissä tiiviisti esiintynyt Jasmin Mäntylä palasi pari vuotta sitten takaisin kotiseudulleen ..."

-"Krista nimi on ihana.. musta.. samoin emmi <; mut entäs jasmin? XD ... Tunnen kyl Jasmininkin, ja Jasmin on mun mielst nätti nimi. Viestiä muokattu 15:10 ..."

-"He ovat pitäneet minut kiinni oikeissa asioissa, Jasmin Mäntylä sanoo. ... Jasmin Mäntylä, 23, on ollut jo vuosien ajan miesten päiväuni, äitien kauhuminiä ... "

-"Jasmin on tehnyt aika hauskasti pesänsä, nykyään se nukkuu keskellä dunaansa. ... Jasmin oli ennen Tatyanan kanssa tappelua varsin käsikesy. ..."

-"Jasmin saa seisonnan pellolla ja nokka osoittaa pusikkoon metsän reunassa. ... Jasmin on rauhallinen ja odottaa Hannulta noutolupaa. ..."

-"mä kyllä sitä jasmin mäntylää tarkoitin.Niin,ei ketä tahansa Mattia vaan se jasmin. ... Mistä Jasmin on alunperin julkisuuteen pamahtanut? ... "

-"Kiva Jasmin kun jaksat tulla tänne mainostamaan itseäsi. Blogisi on kuin teinitytön ... Olet kateellinen läskipallero. Jasmin kirjoittaa fiksummin kuin sä. ... "

-"Jasmin on täysin uusi tulokas äänestyksessä ja ponnahti heti turhimpien julkkisten kärkikaartiin - ero Lola Odusogaan oli liki olematon. ..."

-"Jasmin Mäntylä opiskeli Oulussa matkailualaa ja valmistui vuonna 2006. ... Jasmin esiintyy myös 2006 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. ..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.