IRC-Galleria

siin oTiistai 18.11.2008 20:09

Alkupaloina persreikäleipää ja paskanmarjakeittoa.
Pääruokana välilihapaistia jalkasienikastikkeella. Talon viininä infrapunaviiniä.
Jälkiruokana hiivasienipaistos, johon pikantin lisän antaa mansikkahillosipuli.

Laskun maksamiseen käy kortti, tai rahat voi nostaa kilpa-automaatista.

Täältä meidän kaupungista löytyy muuten lapsivesitorni ja työmatkatoimisto ja sähköpostitoimisto. Itse tahkoan rahat päivärahasammosta. Sampo välillä vittuilee, mutta onneksi on ylityöpaikka.

Autossa mulla esinahkasisustus ja munakarvanopat. Ei oo muuten monella. Kotona onkin sitten tuulilasivitriini.

Festareille on tulossa mukaan väkisinmakuupussi, siinä onneksi myös käteenvetoketju. Hyväksikäyttöohjeet löytyvät myös. Festareilla viikonlopun suosituimmiksi urheilulajeiksi muodostuu varmasti kaljakoripallo ja siemensyöksylasku. Jos kaikki menee suunnitellusti, alapääoma alkaa kertymään festareilla. Toivottavasti ei tule tappeluita, muuten joutuu ottamaan yhteyttä itsepuolustusvoimiin. Jos näin kuitenkin käy, apua voi soittaa tarvittaessa matkapuhelinkopeista. Pitää varautua myös kylmään, otan mukaan takatalvitakin. Toivon mukaan Naisilla ei ole päällä tennissukkahousuja.

Kotiin palattua voikin sitten ajaa paikallisen harhaoppilaitoksen ohi, tuntuvat myös tekopyhäkoulua siellä joskus järjestävän.
Kodinkoneista käyttöön otan mm. lihatiskikoneen ja aivopesukoneen. Poden myös krapulaa vapaapäivänä, sillä on aselepopäivä.

Irtoo kyllä niin levotonta läppää, että tuntuu tuo pillumagneettikenttä resonoivan persoonallishäiriökentän kanssa. Mistähän lääke moiseen? Oon minä aika vetovoimamies. Vaiko häpyhuuliveikko?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.