IRC-Galleria

02:29Torstai 28.05.2009 05:46

Kello on puoli kolme, yöllä. Mitähän ihmettä teen vielä galleriassa, ku voisin nukkuakki?

Mitähän teille kaikille ihmisille oikeen kuuluu? Kenestäkään kuulu nykyään mitään, johtuu varmaan nuista lakkiaisista ku kaikki on kiinni nissä. Pistäkää muuten viestiä mis näkyy aika ja paikka, jos mut on juhliin kutsuttu ok? Juoksen kaikissa ja lopuksi päätän mis on parhaat bileet ja meen loppu illaks sit sinne, heh. Lupaan tulla kaikkiin, jokka ei oo 1000km päässä rovaniemeltä.
Nyt alko kesäloma ja tuntuu, ettei oikeen tiiä yhtään mistään mitään ja kaikki on vaan jotenki hajallaan ilmassa. Onneksi olen saanu jotain päämäärää elämääni. Aion nimittäin lopettaa (vähentää) lopettaa tupakoinnin. Siis yritän. Ja toivon TUKEA kavereiltani, kiitos. Kolme ensimmäistä päivää on ollu aika helppoja, helpompia mitä ajattelin, ku saa sentään yhen tupakin päivässä polttaa, pitää vaan valita juuri sopiva hetki, ettei se mene hukkaan.
Mukla nukkuu tossa näppäinten puolipäällä ja häirittee. Kuuntelen SMG-Lissabon, muistelen Portugalia ja ikävöin erästä, joka tällä hetkellä hankkii ruokaa pienelle perheellemme. Jereä muuten luultiin tänään tytöksi ja meinasin nauraa, mutta hetki ei ollu oivallinen, vaan lähinnä kiusallinen. Kirjotan kaikkea hajanaista tänne, ettei kukaan vahingossakaan jaksais lukea näin vaikeaa tekstiä. Osaisimpa kirjottaa, siis oikeesti kirjottaa. Se olis mukavaa, mutta kaipa siihenki pitäs opiskella.
Olistpa mukavaa lähteä ajaan autolla, jonnekki missä ei oo ikinä ajanu. Ja jos ois rahaa nii ajais vaan ja aina tankkais ja sit jatkais matkaa. Haluisin ajaa keski-eurooppaan ja kaikkea mukavaa. Ois myös kiva käyä Helsingissä Morsoa katsomassa ja muutenki.

Mukla on söpö. Jere myös. Elli, soita mut kahville ja jutskailemme!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.