IRC-Galleria

boboboboliviastaTorstai 07.06.2007 02:34

jee jee.

Ollaan nyt oltu joku viikko taalla ja kivaa on ollu.
Tassa muutama paiva sitte kaytiin joaquinin kaa leffois kattoo jotain kauhuleffaa. Pyyettiin silta lipunmyyjalta et joku elokuva mika ei oo dubattu.. Nii sit mentii kattoo semmosta leffaa mika oli japaniksi. haha. kiva. Melkee tajusinki jotain. NO TAJUSIN! Oli siin tekstitykset ja oli aika ihme et tajusin koko leffan. Sen nimi oli joku "estan entre nosotros" pelottava oli ja kanttii kattoo ku se tulee suomeen.

Tanaan ollaan vaa hengattu kaupungilla ja nyt ollaan tammosessa hotellissa tassa jossain en tiia missa ja sit oon koneella ku isalla on tapaaminen jonku tyypin kaa toista. Kaytiin me syomassa semmosessa kivassa ravintolassa tossa jossain aika lahella.

Eilen kaytiin semmosessa raflassa. Se oli tosi iso ja Santa Cruzin parhaita kiiinalaisia. Voi vitsi siel oli siistia. Se oli semmonen buffetravintola missa oli kaks poytaa, kummakki jotain paalle kymmenen metria pitkia, ja ne oli taynna kaikkea mita voi kuvitella! Kaikkia eri kalalajeja, erilaisia lihoja, sisaelimia (kuten mahalaukkua nami!=) ja kaikkee kanaa ja keittoja! Kuten lampaanpaakeittoa. Sita en kehannu sya. Sit siel oli kaks toista poytaa. Ne oli vahan pienempia ehka jotain 3 metria ja ne oli taynna kaikkia erilaisia jalkkareita ja vaikka mita hedelmia. Toinen oli semmonen pakastin missa oli kaikkia erimakusia jaateloita samallaisissa pitkissa paketeissa ku suomessa on jatskikiskoilla. Ja kaikkea sai syya niin paljonko halus!

Ai paljonko makso?
Nelja ja puoli euroa...

(:

Ps. ostin hienot valkoset Converset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.