IRC-Galleria

ää :D.. Keskiviikko 25.01.2006 23:40

Koska minut haastettiin kertomaan viisi oudointa tapaani/piirrettäni paljastan ne nyt, sääntöjen mukaisesti. Saatte samalla yleistietoa :DD
Tässä säännöt : haaste.

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

ää keksinköhä tänne mitäää :D..

1.mul on kauhee pakko mielle kuunnella radioo koko aja tai sen on ainaki oltava päällä :D. vaik nukun tai lähen käymää alhaal mut radio pauhaa täysil :D.

2. aina ku oon jossaa paikas mis o ranskiksii mun on pakko saada ketsuppii johon täytyy lisätä pippurii :D. ilman niit ranskiksii ei pysty syömää :P. et kiitti vaa jenni tästäki tavast :D<3.

3. hömm, mun on aina laitettava iltasin herätyskellon lisäks kaks muistutust viiden minuutin välein et varmast herään ku mul on sellane paha tapa jatkaa ain nukkumist :D..

4. haha sit mä ain läpsin kaikkii :D. yleensä mahaa, sillee hienost ettei se satu :D. tai sit potkin kaikkii persuksil :P:D. jenni ja tuulia on ainaki joutunu kohteeks :D.

5. ää viimene :). mitäs tähä keksis :P.. ei tuu mitää mielee :)). mut jos laittais vaik et on ain meseen pakko kirjautuu offline tilas et osaan varautuu ketkä hyökkää mun kimppuu tai kenen kimppuun mä hyökkään :D..

äähähää nää on kaikki iha tyhmii mut ei niit tuu tällee mielee ku pitäis äkkii kehitellä :))..

hmm, kiusaan täl viestil eli haastan:
tarutuulia_
Aye^
jepaa
D--evil
enp_pu
ebe`
jjonttuu
jle-

Nää voi vähä muuttuu täs jossaa vaihees :D..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.