IRC-Galleria

KAIKKI TEKEEEEKeskiviikko 26.03.2008 20:19

Ruotsalaisesta fanisivuilta taaskin.. mutta LOISTAVA ehdotus/idea, nimittäin KAIKKI fanit jotka olisivat jonain tiettynä päivänä menneet TH:n konserttiin, laittaisivat oranssi/punaiset rannekkeet käsiinsä (Billin lempivärit) osoittaakseen myötätuntoa!

Linkki (tokio-hotel.se): Vi alla stöttar Bill och vill att han ska må bra och bli frisk så snabbt som möjligt. Genom att visa det så ska vi alla ha ett rött/orange band på handleden för att just visa att vi stöttar honom! (den 3 april) Om ni inte har det så kan ni ta från syslöjden. Rött/orange är för att det är Bills favoritfärg.
Det här är inte fanklubbens idé, utan började spridas av fans. Sprid det gärna vidare, så att så många fans som möjligt deltar!

Käännös: Me kaikki tuemme Billiä ja haluamme että hän voi hyvin ja tulee terveeksi niin pian kuin mahdollista. Tukeamme näyttääksemme tulemme kaikki käyttämään puna/oranssi nauhaa ranteessa juuri osoittaakseemme tukeamme (3 4. - mutta me Suomessa 5.4. ->oma huomatus). Jos teillä ei ole semmoista, niin pyytäkää käsitöistä. Punainen/oranssi ovat koska ne ovat Billin lempivärit.

Tämä ei ole fanklubin idea, vaan lähti joltakin fanilta. Lähetä mielellään eteenpäin niin että mahdollisimman moni fani osallistuisi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.