IRC-Galleria

josumoi

josumoi

Fª™ÂªN Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

viiltelyKeskiviikko 25.08.2010 01:18

Viiltely on pissisten, emojen ja angstaajien joukossa yleisesti suosittu vapaa-ajan harrastus, joka yleisimmin suoritetaan joko veitsellä, juustohöylällä, kirjastokortilla, kalapuikolla, villasukalla, muovilusikalla, päärynällä, nukkasihdillä, äidin kainalonajelutarvikkeella tai nallekarkilla. Viiltelyllä on monia terveysvaikutuksia, sillä alentaahan se tunnetusti verenpainetta. Pissikset rakastavat viiltelyä ja jokainen tosi pissis harrastaa sitä. Siis viiltely on yksinkertaisesti ihQ. Teinien mielestä viiltelyn arvet "on nii nii hienoja että Ville Valokin rakastais niitä."

Viiltely tekee ihmisen uskomattoman suosituksi. Vähällä viiltelyllä pääset mukaan viiltelypiireihin, joista löydät ihmisiä, jotka voivat tutustuttaa sinut myös muihin terveellisiin harrastuksiin. Vähän rankemmalla viiltelyllä saat perheesi jakamattoman huomion, minkä lisäksi sinut kärrätään kerran viikossa puhumaan pujopartaiselle kallonkutistajalle, jota kiinnostaa kovasti miltä kaikki sinusta tuntuu. Ja jos viiltelet oikein rankasti, saatat jopa päästä Taivaaseen, tai muuhun loppusijoituskohteeseen vakaumuksestasi riippuen.

Monet HIM-"fanit" rakastavat viiltelyä ”Join men” tahdissa. Ja tahtihan menee: jokaisen ”Join me in the deathin” kohdalla viilletään em. esineillä kyynärpäät melkein auki.

Tämän kyseisen harrastuksen on tehnyt kuuluisaksi Viiltäjä-Jack, jolla oli tapana viillellä sukupuolielimiään hammastikulla kuunnellessaan black metalia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.