IRC-Galleria

juSSukka_

juSSukka_

Blood & Honour

[Ei aihetta]Tiistai 16.12.2008 03:06

Rasismi: 1) Uskomus siitä, että eri ihmisrotujen välillä on eroja, ja että nuo erot ovat merkittäviä. 2) Uskomus siitä, että rotu on yksi tärkeimmistä ihmisessä korostuvista piirteistä. 3) Uskomus siitä, että jokainen ihminen on osa rotuaan, ja että tuo suhde on hyvin tärkeä. 4) Uskomus siitä, että jokaisella rodulla on oikeus puolustaa omaa selviytymistään. 5) Uskomus siitä, että joka rodulla on oikeus omaan maahan joka on suhteellisen puhdas muista roduista.

Koska vasemmistolaiset ovat määritelleet sanan rasisti omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi, ovat monet rasistit päättäneet alkaa kutsumaan itseään jollakin muulla nimellä, esim. rotutietoinen. Silti jokainen näistä nimistä viittaa samaan asiaan: uskomukseen, että rodulla on väliä, ja että rotumme selviytyminen on meillä tärkeää. Nyt kun tiedämme, mitä rasismi todella on, katsokaamme mikä sen tehtävä on, miksi se on olemassa, ja miksi on niin tärkeää että sitä on.

Aloitetaan käsitteellä ryhmän suojeleminen. Mikä on ryhmä? Tietosanakirjan mukaan ryhmä on joukko yksilöitä joita yhdistää jokin yhteinen tekijä (kuten fyysinen yhteistyö, yhteisö, tai perimä). Mikä on edellytys ryhmän olemassaololle? Yhteinen tekijä. Mitä täytyy tehdä, jotta ryhmä saadaan tuhottua? Yhteisen tekijän poistaminen, tietysti.

Valkoisen rodun ryhmää yhdistää kaukasialaisen rodun tunnuspiirteet sekä eurooppalaiset sukujuuret. Ryhmä on olemassa niin kauan, kuin nämä asiat ovat sitä yhdistävä tekijä. Jos ne tuhotaan, tuhoutuu myös ryhmä. Kuinka yhteiset rodun ja perimän tekijät voidaan tuhota? Tietysti levittämällä monikulttuurisuutta. Entä kuinka yhteisiä tekijöitä voidaan lujittaa? Rasismilla, tottakai! Rasismi edistää ylpeydentuntoa perimästäsi sekä rakkautta kansastasi. Se korostaa ryhmää lujittavia tekijöitä ja vastaavasti torjuu sitä heikentäviä asioita.

Rasismi välttää erityisesti geneettistä sekoittumista erilaisten kansojen kesken, ja siten suojelee rotua. Rotujen sekoitus nimittäin tuhoaa valkoiseen rotuun kuuluvia henkilöitä yhdistävän tekijän. Rasismi vastustaa kaikenlaista sekoitusta ja haluaa edistää ryhmän geneettistä yhtenäisyyttä joka mahdollistaa rotumme hyvinvoinnin tulevaisuudessakin. Kun yksilö on rodullisesti tietoinen, hän ei halua sekoittaa geenejään toiseen rotuun kuuluvan henkilön kanssa koska hän tietää sen vahingoittavan omaa ryhmäänsä. Hän tietää, että tuollainen teko heikentää hänen ryhmänsä asemaa tulevaisuudessa.

Rasismi myös puolustaa ryhmän henkilökohtaista omaisuutta, jonka on määrä siirtyä sen oikeutetuille perijöille. Kuten Amerikassa on nähty, "kansalaisoikeusliikkeet" ja muut vasemmistolaiset ryhmät ovat hyökänneet valkoisia vastaan, varastaen heidän maansa. Perintö jonka valkoisten amerikkalaisten esi-isät ovat heille jättäneet, on otettu väkisin pois. Syntymäoikeutemme on annettu niille, joilla ei ole oikeutta siihen. Tämän mahdollisti se, että rasismia kohtaan on hyökätty koska sen on katsottu edustavan jotain pahaa. Valkoisilta on riistetty normaali rasismi tarkoituksena tuhota tämä hieno rotu. Nykyään rasismi ei enää puolusta valkoisen rodun maita tai kansoja, eikä se enää suojele lapsillemme tarkoitettua perintöä tulevaisuudessa.

Rasismi on valkoisen rodun immuunijärjestelmä. Se käy tarvittaessa hyökkäävän organismin kimppuun, ajaen sen pois. Jokaista, joka syyttäisi valkosolua vihasta, kutsuttaisiin typerykseksi. Kehon suojeleminen on oikeutettu ja terve teko joka on välttämätön jokaiselle ihmiselle ja eläimelle joka haluaa puolustautua ulkoisilta uhilta. Samoin on valkoisella rodulla oikeus ja velvollisuus torjua sellaiset vieraat jotka eivät ole osa omaa rotua ja jotka yrittävät päästä kansamme kehoon käsiksi. Rasismi auttaa meitä reagoimaan hyökkäykseen ja korjaamaan vahingot välittömästi. Rasismi auttaa meitä näkemään vaaran jo ennen kuin se muuttuu uhkaavaksi, ja suunnittelemaan vastatoimia ennen kuin niitä tarvitaan. Aivan kuten terve immuunijärjestelmä, rasismi suojelee tehokkaasti kehoa parantumattomalta sairaudelta.

Eli niin kauan kuin rasismi esiintyy vahvana rodullisessa ryhmässä, rodulla on mahdollisuus selviytyä ja kukoistaa. Luja terveys on mahdollista ihmiskehossa vain jos sen immuunijärjestelmä toimii kunnolla. Vankka terveys on mahdollista rodullisessa yhteisössä vain niin kauan kuin rasismi toimii moitteettomasti. Ryhmän selviytyminen on kiinni rasismista, ja mahdotonta ilman sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.