IRC-Galleria

me menimme kirppikselle at sunday:Sunnuntai 03.02.2008 21:04

No olin just menny kirppikselle yhen mun kamun Ellin kaa ku sen iskän kodin lähel oli yks kirppis.
mut sit ku oltii tultu se oliki menny just kiinni. Sit mua jäi häiritsee se ku en ollu koskaa käyny kirppiksellä :D niinpä sitte soitan juutille ja kysyn voiks se tulla munkaa sinne. sanon puhelimes jotai et: mä ny varmuuden vuoks tulostan hkl:n reittioppaasta kartan mutta emmä kyl perjaattees tartte sitä ku kyl mä osaan sinne. Katon bussin ja me lähetää 67:kalla.

Sitte onneks jäädää oikeel pysäkil ja siin vieres on juustotalo. Sitte katotaa karttaa. mä en ookkaa iha nii varma :) no ei se viel mitää, kunha vähä aikaa vaa ihmetellää menee joku tunti siihe ettimiseen. Nooooo... kysytää ohi menevilt mummoilt. Ne neuvoo: joooo tuol on aleksis kiven katu ainaki et sinne!

Sitte me sekoillaa kartan kaa eikä oikee oteta selvää niistä mummojen ohjeista. On menny ainaki 2 tuntii ja mä keksin soittaa äidille. Menee viel vähä kaua aikaa ku äiti saa neuvottuu meiät oikeeseen paikkaan. Koko matkan juuti on dissannu mua kaikesta :D ei se mitää.


me päätettii lähtee sielt pois ja mentii mäkkii syömää ja otettii molemmat big macit :) ihanaa ruokaaaaaaaaaaaaa vihdoinki!! sit me mentii ärrän kautta bussi pysäkille ja kotii. R-kioskilt juuti osti pätkis pussin ja mä läkerol karkkeja. juuti joutu kyl sit kävelee vähä ku tultii ku se bussi ei vieny sitä kauhee lähelle :( mut ei se mitää kai :D kotona menin dataa koneelle ja äiti löys taas uuden hiiren :P yääh...
oli tosi järkevä reissu!! ahihi :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.