IRC-Galleria

jukendo

jukendo

sydän halajaa sinua.....

Blogi

« Uudemmat -

Koti!Keskiviikko 01.06.2011 12:59

Minulla on koti siellä, missä kultani on. Missä sinä asustat, on turvapaikkani ja lämmön rakkauden kehto.

Tahdon oppia tuntemaan suaKeskiviikko 26.05.2010 16:31

Kun opin tuntemaan sua ja saan tietää susta jotain, se on jotain sanoinkuvaamatonta ja upeaa. Kun olet lähellä ja kosketat parantavalla hellällä kädellä, niin saan tuntea kuinka täristen sun pyhyydestäsi parannun. Pikkuhiljaa tai pitkän ajankuluessa, lyhyessä ajassa tai yhtäkkiä. Kun katsot minuun ja sun silmäsi loistavat, niin tunnen kuinka sulan sun rakkaudessasi ja uudistun, sun kuvan kaltaiseksi enemmän. Kun tähdet putoaa taivaalta, sun lupaus ja sanasi ei milloinkaan katoa. kaikki mikä sinussa on ja takertuu sinuun, niin pysyy ja saa hengittää ikuista rakkautta ja armoa. Kun opin tuntemaan sua paremmin, nin opin ymmärtämään, kuin riippuvainen olen susta ja tarvin sua, silloin tunnen olevan vahva, kun olet minussa. Sinä luot minussa uutta ja korvaat ja korjaat vanhaa. Olen sinusta huumaantunut ja tarvin sua, ethän hylkää minua, ethän. Kun olet mun lähelläni ja puhut minulle kuiskaten korvaani, se jää sydämmeeni asti ja rauhoittaa minua. Saan olla ja elää, en niin yksin ole, sillä olet aina mun lähelläni. Silloin yksinäisyyteni katoaa ja pelkoni hälvenee. Tahdon oppia tuntemaan sut paremmin ja lähentyä sua niin, etten muuta tarvitse. Sinusta elän ja hengitän. Kiitos.

toivoTorstai 22.04.2010 22:48

kun toivo katooaa ja hiipuu, niin kaikki on turhaa ja toivotonta yrittämistä. Kun toivo on katoamattomalla ja ikuisella, kohteessa kiinni katse, niin pystyy siihenkin synkkyyteen löytämään toivoa ja iloa pientä ja paranee päivä tuo. Ystävien tuki ja positiivinen ajattelu rohkasevat jatkamaan.

oikea kumppaniSunnuntai 28.02.2010 20:33

oikeaa ja puolikastani odotan, hän tulee joskus vierelleni. Hänet Herra johdattaa luokseni tai minut hänen luokse. Niin uskon, sillä vain rikon ihmis suhteillani ja yrityksillä joita teen valita kumppani itselleni. Kenelle olen minä oikea??? Puolikas sielun, niin meistä tulee yhtä, yksi, yksi Herrassa. Sama kutsumukseltaan ja sydämmen sykkeeltä, mihin kulkeekaan tiemme, Herran käsissä se on. Kiitos. Sillä vaarana on jos valitsemme ja sen lihan vallas ja sen luonnon mukaan, silloin syymme on itsekäs ja irstas, eikä se tie pääty hyvin tai se ei kestä kauaa. Sydämmellä mukana, rakkaus ja ystävyys, luottamus, uskollisuus ja laupeus. Sinä olet uskollinen ja laupea Jumala. Tyttöni kaunis ja sorea, hän on kruununi ja minä olen hänen aurinko, yhdessä kuljemme ja elämme, ovat lapsemme tähtiä taivaan ja lahjoja Jumalan. Siu. Siellä jossain. <3 Olet sinä kaunis ja nuori prinsessani.

Herra voi parantaaSunnuntai 24.01.2010 16:16

Mielen uudistus on pitkä prosessi parantumiseen, jos on ollu kielteisiä ajatuksia ja elänyt sen mukaan. Itse ainakin omasta kokemuksesta voin sanoa. Itse tulee tahtoa ja haluta parantua.

Pyytää Jeesukselta apua, hän auttaa ja uudistaa, Pyhän Hengen kautta sinun mieltäsi/minun mieltäni uudistaen ja parantaen. Henkiset kivut ja hengelliset, myös sairaudet.

Hänelle on kaikki mahdollista ja hän ei pakota sinua mihinkään, vain pyyntö ja katumus syntejä. Ja, voit pyytää parannusta sinussa, vaikket mitään muuta pyytäisi. Voit nähdä, että hän hyväksyy sinut/minut sellaisena kuin olemme ja rakastaa eheyttäen.

Sielu pirskoontunut ja särkynyt sydän, saa kokea uudistuksen. Hän voimansa on rajattomat ja armonsa alle voi tulla syntinen ja sairas, Hänen siipiensä suojissa on turva syntisen.
Pienet ahdistukset ulkoiset ja sisäiset, voivat vaihtua sisäiseen rauhaan Jeesuksen.
<3 Rakkaus Herran on suuri ja mittaamaton. Armossa ja Hengessä saa kulkea voittoon vaivoista ja kivuista. Vaikkei ulkoiset ja sisäiset sairaudet ja ahdingot väisty, ne pienenee Hengessä ja armossa, Hänen rauhassa voi kulkea eteen päin toivoen ja luottaen. Jumalalle ei ole mikään mahdotonta. Ei sairauksien paraneminen ja ahdinko, sillä Jeesus itse kävi saman tuskien tien ja voitti. Usko ja luota, tahdo ja uskalla astua lähemmäksi mestaria. Uskaltaudu kohtaamaan voitto kuoleman.... ;)
Pikkuhiljaa pääsee voitolle kamppailuista, ei saa, eikä tule luovuttaa, myös itseä motivoia ja rohkasta. Positiivinen ajattelu on elämän avain myös, ´´niinkuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää.´´ Kielen varassa on elämä ja kuolema.´´ Niinkuin ajattelet niin puhut ja toimit.

On hyvä muistaa, että syötämme itsellemme ajatuksia, ystäväsi puhuu ikäviä loukkauksia ja uskot niitä ja niin olet niiden vanki. Päästä itsesi vapaaksi ja toimi myös auttavalla kannalla ajattelu tasolla, niin voit toimia oikein ja totuuden mukaisesti.

Myös saatana syöttää ikäviä ajatuksia ja ukotellen sinua uskottavlla väitteillä, silloin jos uskomme niihin, sillä valintamme ratkaisee, mitä tapahtuu. Linnakkeita mielessämme, jotka ovat vankka rakennelma, jotka eivät sorru ja murru, muuten kuin sanan voimalla.

Jumala on antanut meille puheen lahjan rohkaista ja torua, syyttää ja torua, kiittää ja puhua joutavia. ;) Joten käyttäkäämme hyvin tuota lahjaa, ei valehdellen ja tuomiten, vaan totuudenmukaisesti ja arvokkaasti.

Ystäviä kannustaa ja rohkaisten, tuoda hyvää hedelmää sanoilla, niin korjaamme satoa.
Jumala on voimani ja kasvattajani, toivoni ja uskoni on Hänessä, Jeesus, Hänen voimassa ja Hengessä, saavutan mahdottomia voittoja ja saavutuksia. Hän on Jumalani. Linna ja muuri, rakennus joka ei horju. Rakennan Hänen sanansa varaan ja tuon Hänelle kunnian. Hän tahtoo auttaa ja vahvistaa minut kestämään pahoina päivinäkin. Niin myös sinutkin ja sinut Hän tahtoo myös omakseen saada takaisin. Usko ja pistä toivosi Häneen.

Ihmiselle on mahdollista voittaa pelot ja mielen, eli ajatuksen tasolla käytävät taistelut ja murtaa linnakkeet, sanan avulla. Voimme rakentaa iloisilla, eli positiivisilla sanoilla ajatuksemme.
En sano että se olisi helppoa ja emmekä tarvisi apua siihen, joskus tarvimme apua, ihmisiltä tai Jumalalta.
Mutta muutokset ajatuksemme tasolla yleensä voimme voittaa itse, kun vain tahdomme ja haluamme muuttua. Se tarkoittaa vain sitä, että teeme itse sen eteen työtä, emmekä päästä kielteisiä ajatuksia elämäämme, ainakaan, että alamme hellimään niitä. Pyrimme positiiviseen ajatteluun ja asennoitumiseen.

Se voi olla pitkä prosessi ja työ, mutta sen saavuttua päätökseen, Kunnia seisoo vierelläsi ja Hedelmää hyvää saat korjata talteen.

Herran avulla se on helpompaa, sillä hän antaa voiman tehdä mahdoton ja saavuttaa saavumaton. Uskon ja armon voimalla, suurikin vastustus on voitettavissa.

Usko, älä epäile.!!!

Lähtö askel!!Perjantai 01.01.2010 05:20

Askel eteenpäin, uskon askel ja Jumalaa lähestyminen, sekä hänen valtakunnan etsiminen ja hänen kaikkivaltiaan tahdossa taivaltaminen. 3.1.2010 junalla etelämmäs keuruun suuntaan opiskelemaan ja koulu alkas 4.s paivä. Odotus on kova, mutta pelot tai ajatus piilevä, onko itsestä mihikään ja varsinkin siihen mihin Herra odottaa ja tahtoo.

Mutta hän ei pyydä minulta semmosta mihin en pysty, vaan omien lahjojen ja taitojen mukaan käyttää. Mutta hänellä on lahjoja ja asioita enemmään annettavana, kuin osaisin odottaa. Hän antaa varsinkin sellaista jota en pyydä, mutta se osoittautuu paremmaksi kuin itse ajattelin sen olevan, se mitä pyysin ei ollut läheskäänn sitä ja sen veroista.

Uskon askel ja luottamus Jumlaan, kun ottaa askeleen suuren sinne mihin Jumala tahtoo. Ja, kun Jumala suunnittelee tai tahtoo jotakin, hänellä on aina ulospääsy tai ratkaisu. Se tapahtuu jotakin reittiä, jos yksi tie sulkeutuu, niin Jumala raivaa tien uuden, jota pitkin pääsemme päämäärään.

Jumala ei anna meidän hukkua ja joutua sekasortoon, hän odottaa meiltä vastausta, seuraammeko häntä koko sydämmestä, vai luovummeko pelastuksesta, jota hän tarjoaa. Herra on sorretun turva ja ahdistetun auttaja.
Kun lähtö lähenee niin jännitys tiivistyy ja iloisuus lisääntyy, sekä voi palata paremmin mielin kotikonnuille, kun käy jossakin muualla, joka ei ole tuttu, pieni loma ja kasvu hengellinen ja henkinen.

Sinä! Uskalla uskoa parempaan ja uskalla luottaa Jumalaan. Tartu auttajaan ja elämän tiehen, hän viitoittaa sinulle tien. Hän on Kristus, Jeesus pelastajasi. Elämä ei ole helppoa ja on hyvä kun on jatko tästä eteenpäin varma, kuoleman jälkeinen elämä.
Toivo huomisen ja rauha sydämmen.
Katso. Taivaan valtakunta on tullut lähelle. Kiitos Jumalani.
Pelko on kumppani kavala, joka ottaa ja pitää kontrollissa, kunnes minä ryhdyn kontrolloimaan pelkoani. Raamattukouluun lähtö pelottaa ja tulevaisuus myös, mutta miksi murehdin, jos Herra on luvannut pitää musta huolen ja hän tahtoo että jatkan taistelua hän mun tukenani ja menen opiskelemaan. Saatana valheilla myös ja ulkoisilla asioilla pelottelee ja antaa minun uskotella että olen pieni ihminen ja mitätön, niin voin ollakkin, mutta minussa on puolustaja, Henki, joka minut yhdistää Kristukseen ja Hän minut Jumalan yhteyteen. Miksi epäröin, jos hän on minun voimani tästä eteen päin, eilen ja huomenna ja iänkaikkisesti. Ilman häntä en olisi tässä ja elämässä täysillä, miksi minut pieni vasta tuuli voisi kaata, kun jalkani on juurtunut kallioon. Siksi kuljen eteen päin, sillä hän on voimani. Heikko olen mutta minun voimani ei ole lihassa, vaan Kristuksen voiman minä saan, jolla taistelen valhetta vastaan ja rakkaus ikuinen.

Aamen!!!!!!

YhteysLauantai 06.06.2009 13:41

Yhteys ihmisten, jos se katoaa, niin yksin joutuisi käymään taistelua ja yksin nukkuisi yöt. Jos yhteys katoaa, yhteys ihmisen ja jumalan, silloin elämän tien kadottaa silmistään ja rakkaus ei kestäisi, vaan se kuihtuisi. Yhteys Kristuksen meidät taas palauttaa Jumalan yhteyteen ja vapaat olemme synneistämme ja Elämämme avautuu edessämme. Synti estää tuon yhteyden.

(Vihmo minut puhtaaksi iisopilla ja pese minut lunta valkeammaksi. =Ps.51:9-10.)
(Jos kerran yhteys Kristukseen rohkaisee ja hänen rakkautensa suo lohdutusta, jos Henki meitä yhdistää ja jos tunnemme hellyyttä ja myötätuntoa toisiamme kohtaan, niin tehkää minun iloni täydelliseksi ja olkaa yksimielisiä. Liittäköön teitä toisiinne rakkaus, sopu ja sama mieli. =Fil.2:1-2.)

Vaalikaa ystävyyttänne ja rakentakaa siltoja toisiinne, älkää kadottako silmistänne nöyryyttä itsellenne ja tälle asialle. Rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei valhettele, vaan puhuu totuuden sanoja ja rakentaa hyvää. Olkaa aitoja, rehellisiä ja omina itsenänne, se vapauttaa ihmisiä ja tuottaa hyvää. Älkää päästäkö suuhunne petoksen sanoja, vaan pukukaa aina totta. Sydämmestä kaikki pahuus on lähtöisin ja kaikki hyvyys. Varjelkaa sydämmenne ja olkaa totuudessa, tuottakaa toisillenne hyvää. Yhteys on kestävä ja sitova, mutta vapauttava, te saatte olla rikki ja sellaisia kuin olette. Jeesus on silta elämään, totuuteen ja tie taivaallisen Isän luokse. Tie yhteyteen taivaalliseen ja ristin kuoleman kautta kuolettava vanhan luontomme ja vanhan minämme. Olemme syntyneet hänessä uudeksi ja hänen kauttaan puhtaat, Jumalan yhteyteen kelpaavat.

(hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, ristinkuolemaan asti. Sen tähden Jumala on korottanut hänet yli kaiken ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman. Jeesuksen nimeä kunnioittaen on kaikkien polvistuttava, kaikkien niin taivaassa kuin maan päällä ja maan alla, ja jokaisen kielen on tunnustettava Isän Jumalan kunniaksi: Jeesus Kristus on Herra. =Fil.2:8-10.)

Yyteys siis on hyväksi. Rakkaus siinä rakentaa. Me jokainen kaivataan yhteyttä toisten, ihmisten ja Jumalan. Siunausta ja ystävyyttä rakkauden.

väsynyt syliin nukahtaaSunnuntai 17.05.2009 18:47

Askeleet, jotka tuuli hajottaa. Kuuluvat väsyneelle kulkijalle, joka matkaa kulkee, niin pitkää ja vaivalloista. Pää painunut alas katsoo maan tomua, hiljaa huokaa suu kuiva. Yksin kulkee tiellään, ei ystävää vierellään näy, hetken jo hänet vierellään näin, mut jo on jo poissa, kun katseeni käännän. Unelmissain kuljen ja silmäni suljen, väsynyt katse iloa hakee ympäriltään. Murhetta kannan taakkanain ja katson vain itseeni, menneessä kahlaten. Tulevan kadotan ja tämän hetken silmistäin, jo näen pyyhkiytyvän. Pieni ilo mun saa ilostumaan, mutta murheeseeni katson, sen jo kadotan. Sinä suljet syliini minut, väsyneen kulkijan ja rakastat hellästi. Nyt jaksan rakastaa taas muitakin, kuin itseäni. Iloa kannan sydämmessäni ja vaikka väsynyt olen, silti onnellinen. Yhdessä kuljemme ja toisiamme rohkaisemme ja ilot ja surut ne jaamme, yhdessä kulkien. Tuo aurinko hento, se jakaa valoaan, ihmis sydämmet se valaisee ja lämmön hehkun meihin jokaiseen jakaa. Sitä seuraamme ja yöt nukumme, se tähtenä yllämme vartioi ja aamulla herättää, kostealla tuulella ja virvoittaa taas mielet uudeksi, taas matkaa jatkamaan päivään uuteen kehottaa. Yhdessä takerrumme väsyneinä toisiimme ja suuri syli, kuin sammal vuode, niin lämmin ja pehmeä. Tuntea saamme, kun on onni täydellinen ja väsymys on pois, niinkuin huolemme. Nyt unelmamme on yhtä tarinaa ja elämän yhteisen, edessämme näemme avautuvan.
« Uudemmat -